Sfârșitul lunii februarie: Amazon anulează complet următoarea ofertă

Amazon îi spune punct: o altă ofertă va fi întreruptă la sfârșitul lunii februarie. Citiți aici unde trebuie să se schimbe acum clienții.

Amazon a anunțat oficial sfârșitul Echo Connect, o extensie de telefon pentru dispozitivele Alexa. Dispozitivul nu va mai funcționa începând cu 29 februarie. Echo Connect servea drept conexiune între dispozitivele Echo și o conexiune telefonică și permitea efectuarea și primirea de apeluri prin intermediul comenzilor vocale Alexa.

Echo Connect, introdus în urmă cu cinci ani buni la un preț de 40 de euro, oferea numeroase funcții practice. Putea fi folosit pentru a efectua apeluri prin comandă vocală și chiar anunța apelanții care soseau. Sincronizarea cărții de adrese cu Alexa le permitea utilizatorilor să apeleze contactele salvate prin simpla menționare a numelui acestora, ceea ce reprezenta un ajutor operațional valoros în special pentru persoanele cu handicap.

Amazon nu a oferit niciun motiv specific pentru întreruperea Echo Connect, ci doar a precizat că apelurile vocale și video între dispozitivele Alexa compatibile sunt în continuare posibile. Cu toate acestea, aceasta nu reprezintă o alternativă reală la Echo Connect. Utilizatorii afectați sunt acum în căutarea unor soluții comparabile.

Utilizatorii care au înregistrat și utilizat Echo Connect vor primi o compensație din partea Amazon sub forma unui voucher cadou de 10 euro în contul lor Amazon. Acest lucru este menit să compenseze utilizatorii pentru serviciul întrerupt.

Sfârșitul Echo Connect marchează sfârșitul unei ere pentru utilizatorii Alexa, care foloseau extensia telefonică pentru apelurile lor zilnice. Deși Amazon nu a oferit motive detaliate pentru această anulare, utilizatorii afectați vor trebui acum să caute alternative și să se mulțumească cu compensația.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu