Tânără germană, ucisă de teroriștii Hamas în Israel – Participa la un festival pentru pace

Femeia al cărei corp fără viață și semi-dezbrăcat a fost plimbat în spatele unei camionete Hamas, în timp ce militanții stăteau deasupra ei și o aclamau, în urma incursiunii lor violente, a fost identificată aseară ca fiind o tânără din Germania specialistă în tatuaje.

Shani Louk, în vârstă de 30 de ani, se afla la un festival de muzică pentru pace când a fost capturată de teroriști în timp ce aceștia atacau Israelul într-un atac surpriză care s-a soldat cu peste 500 de morți și 3.200 de răniți, notează Daily Mail.

Corpul ei a fost filmat întins în spatele unui camion, cu un picior într-un unghi nefiresc, teroriștii stând în jurul ei și susținătorii grupului aplaudând, alergând pe lângă ea și scuipând-o.

Hamas a susținut că trupul era al unei femei soldat israelian – dar aseară s-a confirmat că este vorba despre Shani de către verișoara ei Tomasina Weintraub-Louk, care a declarat pentru MailOnline că familia a recunoscut tatuajele distinctive de pe picior și părul dreadlocked.

Ea a declarat: “Nu am auzit nimic. Sperăm să primim vești pozitive. Este cu siguranță Shani. Ea a fost la un festival de muzică pentru pace. Acesta este un coșmar pentru familia noastră’.
Și mama tinerei  a cerut publicului să o ajute cu mai multe informații.

Tânăra participa la un festival pentru pace

Tragedia are loc în contextul în care militanții palestinieni au lansat sâmbătă cel mai grav atac din ultimii 50 de ani prin atacuri terestre, maritime și aeriene fără precedent, folosind chiar și deltaplane pentru a evita detectarea.
Într-un asalt coordonat, pe mai multe fronturi, teroriștii palestinieni au trecut în Israel din Fâșia Gaza, au capturat așezări și au răpit și ucis civili care celebrau o sărbătoare evreiască.

Există temeri că sute de persoane au fost smulse de pe stradă și returnate în Gaza sau pur și simplu ucise pe loc.

Festivalul de muzică la care a participat Shani a fost unul dintre primele locuri care au fost atacate de grupul terorist, rapoartele sugerând că zeci de persoane au fost ucise pe loc, iar altele au fost luate ostatice de către militanți.

O studentă de la același festival a fost răpită

Într-un al doilea videoclip distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, se poate vedea o femeie care strigă “Nu mă omorî!” și care este condusă pe o motocicletă de un bărbat înarmat.

The Mail on Sunday a aflat că este vorba despre Noa Argamani, 25 de ani, o studentă care a fost capturată la același festival de pace în aer liber la care participase cu prietenul ei în apropiere de graniță.

Esther Borochov, care a fugit de la petrecerea rave, a declarat că a supraviețuit făcând pe moarta într-o mașină, după ce șoferul care a încercat să o ajute să scape a fost împușcat de aproape.

Cadavrele civililor israelieni au fost împrăștiate pe străzile din Sderot, în sudul Israelului, în apropiere de Gaza, înconjurate de cioburi de sticlă. Trupurile unei femei și ale unui bărbat erau împrăștiate pe scaunele din față ale unei mașini.
“Am ieșit afară, am văzut o mulțime de cadavre de teroriști, civili, mașini împușcate. O mare de cadavre, în interiorul orașului Sderot, de-a lungul drumului, în alte locuri, o mulțime de cadavre” a declarat Shlomi din Sderot.

Israelieni îngroziți, baricadați în case, și-au povestit situația prin telefon în direct la televizor.

Adrian Iftode