Mama cere: Bunicii ar trebui să ceară permisiunea copiilor înainte de a ii îmbrățișa și săruta

Australianca Brittany Baxter luptă pentru autodeterminarea copiilor mici. Ar trebui să ceri permisiunea pentru săruturi și îmbrățișări.

Australia – Mama australiană Brittany Baxter militează pentru autodeterminarea copiilor pe Tiktok. Deși nu merge atât de departe decât expertul care a cerut ca copiilor să li se ceară permisiunea înainte de a schimba scutecele (a raportat tz.de*). Dar bunicii ar trebui să ceară permisiunea copiilor înainte să-i îmbrățișeze sau să-i sărute pe obraz, potrivit Brittany Baxter. Luând la Tiktok *, australianca poartă numele @brittanybaxter_x și explică de ce crede că acest lucru este atât de important.

Baxter explică că bunicii sunt adesea triști când copiii lor refuză să-i îmbrățișeze. S-ar putea chiar să ia asta personal și să se simtă neiubiți de copil. Cu toate acestea, potrivit lui Brittany Baxter, copiii nu sunt acolo pentru a fi sărutați și îmbrățișați de adulți pentru a face pe cineva să se simtă iubit. „Nu” ei ar trebui respectat încă de la o vârstă fragedă. De asemenea, face apel la bunici să facă mai bine.

Cereți permisiunea copiilor înainte de a se îmbrățișa: mama apelează la Tiktok

Brittany Baxter vrea ca fiica ei să învețe autodeterminarea pentru a se putea afirma mai târziu. Dacă bunicii doresc să-și vadă nepoții mai des, atunci ar trebui să respecte aceste reguli cel puțin.

Multe apeluri și încurajări pentru autodeterminare la copii

Videoclipul are 40.000 de vizualizări (începând cu 29 aprilie 2021) și o mulțime de comentarii. Brittany face apel la părinți să nu renunțe dacă cei din jur le ignoră inițial dorința. Brittany a primit sprijin de la multe mame pentru videoclipul Tiktok și declarația din acesta.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu