AUDI A ZBURAT ÎN CASA ACESTUI FERMIER ++ COINCIDENȚA L-A SALVAT

Stade – După acest accident, simpaticul fermier are un nou nume: Hans im Glück!

Fermierul Hans Wilhelm Vagts (74) din Bargstedt (Saxonia Inferioară) stă de obicei în bucătărie în fiecare dimineață, bea cafea și citește ziarul. Numai că nu alaltăieri când Hans a stat mai mult în pat – i-a salvat viața…

Hans Wilhelm Vagts stă pe scaunul său pentru micul dejun, în bucătăria lui distrusă

Asta s-a întâmplat: un tânăr șofer (27 de ani) a alergat prin oraș cu noul său Audi, în jurul orei 6:25 și a pierdut controlul. A tunat peste o insulă centrală, a doborât un semafor, a aruncat un trunchi de copac la 30 de metri, a decolat – și a zburat în intrarea în casa lui Vagts.

Foto: Inspectoratul de Poliție Stade
Roata s-a rupt, este blocată în unitatea de bucătărie, janta este pe podea, scaunul pentru micul dejun a căzut

Pensionarul: „Eram deja treaz, dar eram încă în pat când a bubuit. A trebuit să fac loc si sa mă strecor pentru a ieși din cameră.”

În pijama, Hans a iesit din camera printr-o ieșire laterală și a văzut Audi în casa lui. Acesta spune: „O polițistă a avut grijă de șofer și a alertat serviciile de urgență.” Pompierii au avut nevoie de o oră și jumătate pentru a elibera șoferul grav rănit.

Interiorul casei a fost grav avariat
Foto: știri cu lumină albastră
Pompierii sunt de serviciu la locul accidentului
Foto: Inspectoratul de Poliție Stade

Hans: „Accidentul s-a întâmplat exact când eu și soția mea luăm micul dejun de obicei. Dacă aș fi stat pe scaunul meu, aș fi fost lovit – și probabil mort”.

Asta lasă „doar” pagube de aproximativ 100.000 de euro. Și ce spune Hans? „Sărbătoresc a doua mea naștere!”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu