Din cauza Petitiei Europene 0538/21 contra statului German pentru Furtul de Copii, pagina organizației AEBS.org a fost atacata !

Comisia de petitie din Parlamentul European este in faza finala si decizionala pentru a da un verdict contra Germaniei pentru abuzurile care le face prin instituția “Jugendamt”.

Pe data de 7.Februarie a.c. in plenul Comisiei de Petiții s-a decis ca petiția 0538/21 (adica petiția noastra AEBS.org) sa rămână in dezbatere si pana la data de 24.Martie.2023 sa se mai poate depune amendamente.

YouTube player

De la aceasta decizie, Erich Mocanu si europarlamentarul Cristian Terhes au decis sa adune cat de mulți părinți ce au sau au avut probleme cu #Jugendamt, si sa îi aducă in fata europarlamentarilor sa își poată spună povestea.

De Miercuri de când organizatia AEBS.org a lansat strângerea de Familii, pagina organizației a fost de mai multe ori atacata pentru a fi pusa offline.

Părinții ce au sau au avut probleme cu #Jugendamt si doresc sa se alăture, sunt rugați sa se treaca in lista securizata de aici: https://forms.gle/rLpmpYe8YHYdC8Dw9

Despre ce este vorba:

In anul 2021 au ajuns pe masa organizației AEBS.org mai multe plângeri de la părinții romani ce trăiesc in Germania, contra Protectia Copilului “Jugendamt”. Plângerile fiind, ca au fost luati copii fara un motiv bine întemeiat si fara sa fie vreun copil in pericol.

Erich Mocanu reprezentantul organizației a studiat documentele si deciziile instanțelor si a observat ca: Biroul de Protecție a Copilului “Jugendamt” împreuna cu Politia, Procurori, Judecători si Psihologi angajați de Instanțele de judecata, sunt mana in mana si au o misiune clara. “luarea Copiilor Crestini, copiilor ce invata bine, copiilor cuminiti in custodia statului

In urma acestei constatări, organizatia AEBS.org impreuna cu Av. Lucian Niculescu au demarat o petitie către Comisia de Pețiți din Parlamentul European.

Pe data de 3.11.2022, adica după un an jumate de la depunerea petitiei, Erich Mocanu s-a întâlnit la Wiesbaden cu 5 europarlamentari din Comisia de Petiții vezi aici si aici.

Care sunt europarlamentarii Romani din Comisie, ce nu le pasa de Romani?

După cum se vede in lista de mai jos, aceștia sunt europarlamentarii Romani ce fac parte din Comisia de Petiții dar nu au nici un interes sa se alăture cauzei copiilor furati de către aceasta instituție numita “Jugendamt” ce a mai fost condamnata la nivel european pentru modul in care functioneaza.

Gheorghe FALCĂ – PNL
eMail: gheorghe.falca@europarl.europa.eu
facebook: https://www.facebook.com/falca.gheorghe.7
Tel. +40744391027

Loránt VINCZE – UDMR
eMail: lorant.vincze@europarl.europa.eu
facebook: https://www.facebook.com/vincze.lorant.2019/
Tel. +33388175608

Adrian-Dragoş BENEA – PSD
eMail: adrian-dragos.benea@europarl.europa.eu
facebook: https://www.facebook.com/dragosbenea/
Tel. +40722584155

Ioan-Rareş BOGDAN – PNL
eMail: ioan-rares.bogdan@europarl.europa.eu
facebook: https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan
Tel. +40741188488

Trimite un eMail către toti deputații din Comisia PETI apăsând pe lincul de mai jos:

eMail an Peti-Ausschuss

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu