Cercetător din SUA: “Vaccinul Pfizer ucide mai mulți oameni decât salvează”

Un grup de experți din FDA din SUA a respins în mod covârșitor o cerere de aprobare a vaccinării Pfizer cu corona de rapel, exprimând îndoieli cu privire la siguranța acesteia. În timpul prezentării sale către comisie, cercetătorul principal al coronavirusului Steve Kirsch a declarat că

vaccinul Pfizer ucide mai mulți oameni decât salvează

Un grup de experți de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), după mai mult de opt ore de întâlnire  cu 16-2 voturi, a respins o cerere mai largă de aprobare a dozelor de rapel din vaccinul Pfizer pentru oricine are 16 ani și peste șase luni după o acoperire completă de vaccinare.

Membrii comisiei și-au exprimat îndoielile cu privire la siguranța unei doze de rapel la adulții și adolescenții mai tineri și s-au plâns de lipsa datelor privind siguranța și eficacitatea pe termen lung a unei doze de rapel.

Cu toate acestea, grupul consultativ a votat în unanimitate să recomande aprobarea de urgență a unei doze de rapel a vaccinului Pfizer pentru persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste și persoanele cu risc crescut de a dezvolta boala COVID-19 severă la șase luni după primele două vaccinări. Unii dintre consilieri – un grup de experți în vaccinuri, imunologi, pediatri, specialiști în boli infecțioase și experți în sănătate publică – au spus că procesul este pripit. Mai mulți membri au cerut mai multe date în timpul ședinței.

„În opinia mea, este probabil să fie benefic pentru persoanele în vârstă și poate fi util și pentru populația generală”, a spus dr. Ofer Levy, specialist în boli infecțioase la Boston Children’s Hospital. „Nu cred că datele sunt atât de departe.”

Administrația președintelui american Joe Biden a anunțat în august că va face disponibile vaccinările de rapel începând cu 20 septembrie. Acest anunț a fost controversat, deoarece a venit înainte ca FDA să poată revizui cererea Pfizer și să permită grupului de experți al Centrelor SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor să ia în considerare necesitatea vaccinărilor de rapel.

Steve Kirsch, director executiv al Fondului de tratament timpuriu COVID-19 , a declarat în timpul prezentării sale către comisie că vaccinurile COVID-19 ucid de fapt mai mulți oameni decât salvează. Kirsch a subliniat:

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu