Prima Crima pentru obligativitatea de a purta masca

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Idar-Oberstein a fost arestat sub suspiciune urgentă de crimă. Bărbatul este suspectat că a împușcat sâmbătă seara, 18 septembrie, un angajat al benzinăriei în vârstă de 20 de ani într-o stație de benzină din Idar-Oberstein.

Potrivit anchetelor anterioare efectuate de poliție și parchet, se spune că tânărul de 49 de ani a intrat în benzinărie în jurul orei 19.45 pentru a merge la cumpărături. Deoarece nu purta masca pe gura și nasul, a existat o scurtă discuție cu casierul, care va deveni ulterior victima crimei.

Suspectul a părăsit apoi benzinăria. În jurul orei 21:25, suspectul a intrat din nou în benzinărie, de data aceasta purtând o o masca. Când a ajuns la casă, a dat jos masca și a mai existat un scurt schimb de cuvinte. În cele din urmă, a scos un pistol din buzunar și a tras in tânărului de 20 de ani. Apoi a fugit pe jos.

https://preprod.erichmocanu.tv/germania/consulatul-romaniei-de-la-muenchen-se-muta-pentru-3-zile-la-nuernberg/

Pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii poliției au reușit să publice rapid o fotografie a suspectului și să inițieze o vânătoare publică. Datorită pericolului presupus de fugarul și presupusul suspect armat, poliția a făcut și controale la toate mașinile ce erau pe străzile publice în zona Idar-Oberstein.

Poliția l-a căutat pe fugar pana înspre dimineață. Ofițerii din Cartierul General al Poliției din Trier au fost susținuți de forțe speciale și un elicopter de poliție.

Poliția a primit numeroase rapoarte. Poliția a cercetat toate posibile informații. Inclusiv câteva referințe foarte specifice la un bărbat de 59 de ani din Idar-Oberstein. Acest bărbat a fost localizat într-un restaurant în timpul nopții. Cu toate acestea, în timpul unei reexaminări, suspiciunea nu a putut fi confirmată și suspectul a fost exclus ca autorul crimei.

Munca de investigație intensă și vânătoarea de oameni nu au condus inițial la identificarea suspectului.

https://preprod.erichmocanu.tv/germania/sondaj-alegeri-parlamentare-in-germania-pe-cine-votezi/

În jurul orei 8:40, suspectul a apărut în cele din urmă în fața secției de poliție Idar-Oberstein, însoțit de o femeie, unde a fost arestat de forțele speciale.

Este un german în vârstă de 49 de ani, care locuiește în Idar-Oberstein. În timpul percheziției apartamentului său într-un cartier din Idar-Oberstein, anchetatorii au găsit arma crimei, precum și alte arme de foc și muniție. Originea armelor nu a fost încă clarificată.

Potrivit anchetelor și interogărilor anterioare, suspectul a acționat din furie în legătură cu respingerea la prima sa vizită la benzinărie și cererea casierului de a pune masca pe gură și nas. Mai mult, el a declarat în interogatoriul său că a respins măsurile de protecție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu