Doar 499 de persoane o pot avea pe Angela Merkel !

Sfârșitul mandatului îi conferă, de asemenea, Angelei Merkel o onoare neobișnuită. Ea este portretizată ca o figură drăguță de 40 de centimetri înălțime: un ursuleț de pluș. Cancelarul nu este primul exemplu proeminent pentru o companie din Coburg.

Producătorul trimite un ursuleț de pluș către cancelar

Ursuleții Merkel costă 189 de euro. „Acestea nu sunt jucării pentru copii, ci obiecte de colecție”, a spus Hermann. Se produc 500 de bucăți; comenzile vin în prezent la fiecare cinci minute. 300 de persoane interesate au întrebat deja. De altfel, unul dintre urșii de pluș ar trebui să meargă chiar la cancelar. Membrul Bundestag al circumscripției electorale Coburg, Hans Michelbach (CSU), a primit un ursuletul de pluș și la luat cu el la Berlin. Deputatul ar trebui să predea exemplarul cu numărul „16” – cancelarului Angela Merkel.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu