Arata bine dar te poate arde – ATENȚIE la semnarea contractului de Curent Electric!

In Germania sunt sute de firme ce oferă Energie Electrica (Curent electric) cetățenilor. Dar tot în Germania prețul kW/h a crescut în ultimi 6 ani cu aproximativ 100%, chiar și în unele cazuri 200%.

erichmocanu.TV va arata la ce sa aveți grija când doriți sa schimbați furnizorul, pentru ca de mult ori oferta arata asa de bine, încât semnezi contractu iar apoi te zgârii pe ochi!

Exemplu oferta Web.de: este una foarte frumoasa dar dacă nu ești atent, pui botul!

De la un Televizor pana la iPad, Expressor sau Aspirator, oferta lor este foarte atrăgătoare și în prima faza ne aduce o bucurie.

Daca nu ești atent, bucuria nu tine mult!

Daca te iei după primul Buton “Kombi” și nu te uiți ce scrie mai jos și mai ascuns, înseamnă ca ai pus botul.

Ti-ai făcut vreo data un calcul înainte de a semna Contractul?

Hai sa iți arătăm diferența intre cele 3 categorii și cam cât te costa lunar curentul.

calculat în Exel la consum 2500 kW anual – acest lucru ar trebui sa faci și tu!

Care este totuși costul real Lunar dacă vreau un Cadou?

Daca alegi sa primești un iPad de exemplu, atunci costul pe care îl ai lunar este de 97,51 €. Dar asta pentru ca pentru iPad nu mai plătești nimic. Dar dacă dorești sa primești un televizor Samsung Crystal 55” UHD TV atunci pe lângă cei 97,51 € mai trebuie sa dai din buzunar încă 159,00 € – La sfârșit te costa cei 2500 kW pe ani consumați 1329,14 euroni.

O fi oferta Web.de chiar una buna?

Pe pagina ofertei de la web.de scrie ca televizorul pe care îl primești pentru 159 € ar costa în realitate 729,00 €. La MediaMarkt îl găsești la 539,00 € și la Amazon cu 599,00 euro

Daca ai alege cel mai ieftin curent atunci anual la 2500 kW te-ar costa 908,15 € (75,68 €/Lunar) + televizorul din ex. Amazon pentru 599,00 € ai ajunge la un total Anual de 1507,15 €.

In Concluzie, câștigi cu oferta Web.de 178,01 euro dar pentru asta în loc de 75,68 €/lunar plătești 97,51 € cea ce înseamnă ca luna de luna dai 21,83 euro mai mult.

Unde pot vedea și alte oferte de Energie Electrica?

Aici mai jos poți da codul tău postal, alege kW doriți și apasă pe jetzt vergleichen

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu