Curtea Supremă blochează “vaccinarea ușoară” a lui Biden pentru companiile mari

Joi dimineață, RKI a raportat a doua valoare record la rând: 81.417 noi infecții, incidența continuă să crească și acum este de 427,7. Ministrul Sănătăţii, Karl Lauterbach, vede în pericol atingerea ţintei proclamate de vaccinare.

În SUA, Curtea Supremă a oprit temporar implementarea unei cerințe de vaccinare sau testare pentru companiile mai mari, decretată de guvernul președintelui american Joe Biden. Regulamentul, care nu a fost adoptat de parlament, ci prin mijloace administrative, care s-ar aplica la peste 80 de milioane de muncitori, depășește probabil competența autorității competente, a declarat joi Curtea Supremă. Aceasta înseamnă că companiile cu peste 100 de angajați nu trebuie inițial să se asigure că angajații lor sunt fie complet vaccinați, fie testați în mod regulat. Deocamdată a fost oprită și obligația de a purta măști.

Reglementarea pentru companii a fost văzută ca un mijloc de presiune din partea guvernului pentru a convinge angajații să fie imunizați în vederea testelor complexe și, astfel, să crească rata de vaccinare în SUA.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu