Matteo Salvini cere castrarea românului care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Matteo Salvini, fost ministru de Interne al Italiei, cere castrarea chimică a românului.

Reamintim că evenimentul s-a petrecut în provincia Foggia, la Cerignola. Carabinierii au descoperit că românul și-a violat fiica și aceasta a rămas însărcinată.

Cercetările poliției au început după ce a fost primită o sesizare cu privire la o familie care locuia într-o cabană din zona rurală a orașului.

În acea cabană se aflau minori și între aceștia o fată însărcinată. În urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise din partea tatălui său.

În urma cercetărilor și declarațiilor martorilor presupusei victime și a constatărilor preliminare, agenții l-au reținut pe bărbat, cu acuzația de viol și abuz sexual agravat și continuat în familie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu