Germania calculează cu Relaxarea Restricțiilor?

Germania vrea să pună capăt majorității măsurilor Corona. Înainte de următorul summit federal-stat de miercuri (16 februarie 2022), primele detalii ale rezoluțiilor planificate s-au scurs acum. Se conturează un plan clar de deschidere. Prin urmare, toate „măsurile de protecție profunde” ar trebui omise.

Data centrală de la care regulile corona vor fi reduse semnificativ este, prin urmare, 20 martie 2022. Atunci ar trebui să se aplice în continuare doar așa-numitele „măsuri de protecție de bază”.

Planurile dintr-o privire:

Limita de zece persoane la sărbători private urmează să fie extinsă. Proiectul are inițial 20 de persoane, dar ar trebui discutat la summit.

Regulile de admitere în comerțul cu amănuntul ar trebui eliminate complet

Cluburile și discotecile ar trebui să poată fi deschise din nou începând cu 4 martie. Apoi 2G-Plus se aplică acolo.

Din 4 martie, 3G se va aplica din nou în restaurante și hoteluri.

Din 4 martie, mai mulți spectatori ar trebui să poată participa la evenimente majore, cum ar fi jocurile de fotbal cu 2G sau 2G-Plus.
Angajatorii pot continua să ofere birou la domiciliu, dar nu mai există nicio obligație

YouTube player

Conform planului, ar trebui să existe deja deschideri până pe 20 martie. „Într-un prim pas, vor fi posibile întâlniri private pentru persoanele vaccinate și recuperate cu mai mulți participanți. Până acum, era o limită superioară de 10 persoane. Acum mult mai mulți oameni ar trebui să se poată întâlni din nou. Numărul 20 este pus între paranteze pentru discuție.

Corona: regula 2G în retail ar trebui să cadă mai devreme
Următorul pas clar către deschideri în Germania: restricțiile privind comerțul cu amănuntul urmează să fie ridicate. Aceasta înseamnă că regula 2G va fi încheiată și toată lumea din întreaga țară ar trebui să aibă din nou acces la magazine, indiferent de statutul lor de vaccinare. Cu toate acestea, măștile corona ar trebui să fie purtate în continuare în interior, continuă hârtia.

Restricțiile ar trebui ridicate în mare măsură și în restaurante și hoteluri. În consecință, se va aplica o regulă 3G (vaccinat, recuperat, testat). Discotecile și cluburile ar trebui, de asemenea, să se poată redeschide, dar numai cu o regulă 2G Plus. 4 martie este data în cameră pentru asta.

Fotbal și concerte: Evenimentele majore vor fi probabil din nou posibile în curând
Vești bune și pentru fanii fotbalului. Cel puțin conform proiectului de hotărâre, spectatorii ar trebui apoi să fie admiși din nou pe stadioane. Sunt incluse și alte evenimente majore, cum ar fi concertele.

Lucrarea precizează: „La evenimentele naționale majore (inclusiv sport), cei care s-au recuperat și au fost vaccinați (regulament 2G) sau cei care s-au recuperat și au fost vaccinați cu un test zilnic sau o a treia vaccinare (regulament 2G-Plus) pot participă ca spectatori.”

Lucrarea face și sugestii specifice cu privire la numărul permis de spectatori: „Pentru evenimentele indoor, este permisă o ocupare maximă de [40] la sută din capacitatea maximă respectivă, prin care numărul de [4.000] de spectatori nu poate fi depășit. Pentru evenimentele în aer liber este permisă o ocupare maximă de [60] la sută din capacitatea maximă respectivă, în care numărul de spectatori nu poate depăși [25.000].

Din 20 martie, practic toate regulile corona vor fi ridicate. Doar cerința de mască ar trebui probabil extinsă. „În special, măștile ar trebui să fie purtate în continuare în interior și în autobuze, trenuri etc.”, potrivit proiectului de rezoluție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu