Înainte de vaccinarea obligatorie: 12.000 de asistenți medicali sau înregistrat ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă

Înainte de introducerea unei  obligații de vaccinare corona legată de unități în sistemul de sănătate, Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă a observat o mișcare pe piața muncii. Din sectorul sănătății și social, cu 25.000 de oameni mai mulți decât de obicei au raportat că își caută de lucru în decembrie și ianuarie, a declarat membrul consiliului de administrație Daniel Terzenbach, marți, la Nürnberg .

Căutătorii de locuri de muncă sunt persoane care raportează un șomaj iminent la agenția de ocupare a forței de muncă, dar sunt încă la locul de muncă, a explicat un purtător de cuvânt al agenției federale. O vaccinare obligatorie în domeniul sănătății și asistenței sociale urmează să intre în vigoare pe 16 martie.

„Asistăm deja la o creștere, dar în general la un nivel care nu trebuie să ne îngrijoreze”, a spus Terzenbach. El a vorbit despre aproximativ 25.000 de persoane din întreg sectorul sanitar și social care au raportat că își caută un loc de muncă peste nivelul obișnuit, aproximativ 12.000 dintre ei din îngrijire. În prezent, nu se știe dacă numărul crescut se datorează, printre altele, apelurilor corespunzătoare pe rețelele sociale. O purtătoare de cuvânt a agenției federale a explicat că au existat apeluri pe diverse rețele de socializare pentru a se înscrie ca solicitant de locuri de muncă în sistemul de sănătate înainte de intrarea în vigoare a vaccinării obligatorii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu