Polițiștii ucisi pentru câteva animale

Braconierii nu au avut milă ++ Doi ofițeri au fost împușcați la un controlul a traficului

Se spune că au vânat împreună, au împușcat vânat – ilegal, sub acoperirea nopții. Se pare că au crezut că nimeni nu va observa. Până în jurul orei 4:20, doi ofițeri au oprit lângă ei…

Criminali din Sulzbach!

Andreas Johannes S. (38) și Florian V. (32) se aflau în duba pe care polițiștii au verificat-o. Când li s-a cerut să-și arate actul de identitate, au tras imediat. Politista Yasmin B. (24) a murit cu o împușcătură în cap, comisarul de poliție Alexander K. (29) la scurt timp după aceea – lovit de patru proiectile.

Presupusul motiv: braconajul! Probabil că bărbații au vrut să-și acopere activitățile ilegale – și în cele din urmă doi ofițeri au murit. Pentru câteva animale…

Afacerea sângeroasă de braconaj a suspecților – cum au apărut Andreas S. și Florian V.? Antreprenorul în faliment S. (38 de ani, tată a patru copii) din Sulzbach (Saarland) a preluat brutăria familiei în august 2016 și a fost înregistrat ca director general. Nu mult mai târziu, Andreas S. a trebuit să dea faliment. Și: În octombrie 2019 a fost acuzat că nu a plătit salariu.

Foto: Poliție: Poliția a folosit această fotografie pentru a-l căuta pe Andreas Johannes S. (38)

De altfel, S. a desfășurat un comerț protejarea animalelor. El a făcut reclamă cu sloganul: „Cu comanda dumneavoastră susțineți creșterea animalelor regională și adecvată speciei.” Dar si această afacere nu a fost profitabila.

Vanatul ilegal?

S. n-ar fi trebuit să dețină deloc arme! În 2008, a fost discreditat pentru folosirea necorespunzătoare a armelor de foc. Motiv: În cercurile de vânătoare se spune că a împușcat un vânător. Anterior, Andreas S. fusese întotdeauna „cu adevărat obsedat de vânătoare”, a spus un prieten vânător ziarului „Focus”. Și: „Este un trăgător de top”.

Torsten Reinwald (50 de ani), purtător de cuvânt al Asociației Germane de Vânătoare a comentat pentru ziarul BILD: „În 2020 a încercat din nou să solicite un permis de vânătoare. Asta a fost negat.” De ce? Andreas S. nu este considerat de încredere! „Testul de fiabilitate impune cerințe mari. Printre altele, persoana este interogată de Oficiul pentru Ocrotirea Constituției, se solicită certificatul de poliție și un certificat medical.”

Cu toate acestea, anchetatorii au descoperit un întreg arsenal de arme la S. – răspândit pe mai multe apartamente! Inclusiv arme lungi și de mână, o mulțime de muniție.

Andreas S. și Florian V. probabil au făcut braconajul pe scară largă! Potrivit poliției, împușcarea, tăierea și vânzarea cărnii au fost „profesionale și comerciale”. Potrivit informațiilor BILD, procesele polițienești pentru braconaj au fost în creștere față de S. Florian V. a recunoscut braconajul prin avocatul său.

Un vecin a povestit pentru BILD ce scene nebunești trebuie să se fi întâmplat iar și iar în fața apartamentului lui V. din Sulzbach: „Acolo se întâmpla mereu ceva! Polițiștii au considerat că este periculos și veneau mereu cu patru-cinci mașini. Pentru că porcii dezmembrați stăteau în găleți în fața ușii sau făceau din nou antrenament la țintă în spatele casei.”

Împotriva lui Andreas S. și Florian V. au fost emise mandate de arestare pentru omor în comun și braconaj. Ambii sunt în arest.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu