Incidența la școlari crește Lent sau scade

Creșterea drastică recentă a incidenței coronavirusului în rândul copiilor de vârstă școlară a scăzut.

În grupul copiilor de la șase până la unsprezece ani, valoarea a crescut doar relativ ușor în decurs de o săptămână, după cum arată luni cifrele Oficiului de Stat pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (LGL). Săptămâna trecută numărul se dublase aproximativ. La cei 12-15 ani și la grupa de vârstă 16-19, incidențele au scăzut chiar ușor. Valoarea a crescut în toate celelalte grupe de vârstă.

La copiii de șase până la unsprezece ani, LGL raportează în prezent o incidență de 1218 pentru a 46-a săptămână calendaristică. Pentru săptămâna precedentă, autoritățile au raportat luni 1147. Pentru tinerii cu vârste între 12 și 15 ani, incidența curentă de luni a fost dată de 1027, pentru cei cu vârste între 16 și 19 ani, 790.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu