Incidența s-a dublat la copii și adolescenți

Incidentele coroanei la copiii și tinerii bavarezi au crescut vertiginos în săptămâna de la sfârșitul sărbătorilor de Crăciun.

La grupa de vârstă de la șase până la unsprezece ani, valoarea a crescut cu peste 164 la sută în șapte zile, potrivit datelor Oficiului de Stat pentru Sănătate și Siguranță Alimentară de luni. În urmă cu o săptămână, LGL a raportat 372 de cazuri pe săptămână și 100.000 de locuitori pentru grup, acum este de 985.

Incidența de 1305 la tinerii de 16-19 ani

Incidența a fost chiar mai mare în rândul tinerilor cu vârsta între 16 și 19 ani: 1305 este cea mai mare valoare pe care LGL a determinat-o vreodată pentru o grupă de vârstă. Cu toate acestea, creșterea relativă a fost oarecum mai mică, la 79 la sută.

A treia cea mai mare incidență este de 982 pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Și aici a fost mai mult decât o dublare în șapte zile. Ei sunt urmați de cei de la 20 la 34 de ani cu 882 – dar aici, ca și în cazul altor grupuri mai în vârstă, creșterea este mult mai mică.

De asemenea, dublat la copiii mici

Incidența la copiii până la vârsta de cinci ani a crescut, de asemenea, brusc. Aici a fost mai mult decât o dublare – de la 177, care au fost raportate luni trecută, la 376. Obligația de a testa pentru copiii de grădiniță poate să fi contribuit și la creșterea bruscă. Ca și în școli, testele obligatorii asigură că infecțiile sunt depistate mai frecvent.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu