în lupta împotriva Omicron: Al doilea rapel nu este atât de eficient pe cât se spera

O posibilă a patra vaccinare împotriva variantei omicron a coronavirusului ar putea să nu fie la fel de eficientă pe cât se spera. Datele israeliene cu vaccinul Biontech arată că răspunsul anticorpilor nu este suficient de puternic. De ce al doilea booster ar putea deveni un eșec.

Oamenii de știință israelieni sunt dezamăgiți de datele privind o a doua vaccinare de rapel cu vaccinul Biontech. După ce rezultatele au fost publicate, experții au fost precauți optimiști. Nivelul de anticorpi crește de cinci ori după a patra vaccinare corona. Dar la scurt timp după vaccinare, nivelul de anticorpi scade la un nivel similar cu cel de după a treia vaccinare, relatează liderul studiului Gili Regev.

A patra vaccinare de la Biontech funcționează „bine, dar nu suficient”

Creșterea anticorpilor „nu este foarte impresionantă”, a spus Regev. Efectul este „bun, dar nu suficient”. Savantul este dezamăgit, sperase la mai mult de la o a patra vaccinare. Potrivit lui Regev, obiectivul nu poate fi acela de a fi vaccinat din nou împotriva Corona la fiecare patru luni.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu