Școală din NRW: Joi elevi stau acasa – Gebauer aplica consecințe drastice

Uraganul se deplasează încet si cu siguranta în direcția NRW . Ministrul școlii, Yvonne Gebauer (FDP), trage consecințe pentru funcționarea școlilor din NRW .

Școlile din Renania de Nord-Westfalia: Inchise Joi – Gebauer trage concluzii din avertismentul de uragan

Nimeni nu s-ar fi așteptat la această decizie. Ministrul școlii NRW, Yvonne Gebauer (FDP), anunță că joi orele vor fi suspendate în toate școlile din întreaga țară. Copiii de la grădiniță ar trebui, de asemenea, să stea acasă cât mai mult posibil. Cu aceasta, ministrul a surprins miercuri în parlamentul statului Düsseldorf.

Motivul pentru aceasta este furtuna anunțată cu rafale de vânt violente așteptate și în vest. După consultarea Serviciului Meteorologic German, decizia a fost luată. Școlile vor fi informate.

Gebauer nu a vrut să-i trimită pe elevi la școală „în ochiul furtunii”, iar nici ministrul Familiei, Joachim Stamp (FDP), nu a vrut să „pună în pericol” copiii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu