Summit-ul Corona: o nouă relaxare – asta se schimbă în Germania

La summitul Corona de miercuri au fost decise noi măsuri, în special relaxarea. Un plan în etape urmează să intre în vigoare: Ce trebuie să știți despre el.

  • În prima etapă , vor fi permise întruniri private pentru persoanele vaccinate și recuperate cu mai mult de zece participanți. Nu mai există un număr maxim de persoane, atâta timp cât nu există persoane nevaccinate. „Din cauza riscului deosebit pentru cei care nu au fost vaccinați, restricțiile care se aplică acestor persoane vor rămâne în vigoare până pe 19 martie 2022”, se spune în proiectul de rezoluție al summit-ului, care este disponibil pentru echipa noastră editorială. Controalele Corona în comerțul cu amănuntul – adică 2G – vor fi, de asemenea, eliminate la nivel național. Se recomandă totuși purtarea unei măști FFP2.

  • În a doua etapă , doar regula 3G se va aplica în gastronomie și cazare de noapte din 4 martie. Cu alte cuvinte, chiar și cei care nu au fost vaccinați pot merge la baruri și restaurante cu un test negativ. Discotecile și cluburile sunt deschise celor care și-au revenit și celor care au fost vaccinați cu un test zilnic sau cu o a treia vaccinare – așa că aici ar trebui să se aplice o regulă strictă 2G Plus.

  • În a treia etapă , din 20 martie 2022, „toate măsurile de protecție mai ample” nu se vor mai aplica. Prin urmare, 20 martie este deja menționată drept „Ziua Libertății”. Desemnarea trebuie evaluată cu restricții. La conferința de presă, responsabilii au subliniat că reglementările privind măștile și distanța vor rămâne în vigoare.

in curs de actualizare

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu