Statutului de convalescent doar 90 de Zile este neconstituțională

Tribunalul administrativ din Osnabrück a declarat neconstituțională reducerea controversată a statutului de convalescent la 90 de zile de către Institutul Robert Koch (RKI).

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/discriminate-parlamentarilor-se-recunoaste-insanatosirea-6-luni-iar-cetatenilor-doar-3-luni/

În decizia publicată vineri, districtul Osnabrück este obligat să elibereze reclamantului un certificat de recuperare de șase luni, a declarat vineri un purtător de cuvânt al instanței. Cu toate acestea, decizia nu este încă definitivă și nu are valabilitate generală, ci se aplică doar reclamantului, se arată în comunicat. (AZ.: 3 B 4/22)

De la mijlocul lunii ianuarie, starea recuperată este valabilă doar pentru o perioadă de 90 de zile după un test PCR pozitiv. Potrivit RKI, motivul este că persoanele nevaccinate de la Omikron au o protecție mai mică și mai scurtă împotriva infecției reînnoite după o infecție.

Din punctul de vedere al tribunalului Osnabrück, statutul recuperat și, prin urmare, durata acestuia este de o importanță deosebită pentru libertatea cetățenilor, a spus acesta. Potrivit judecătorilor din Osnabrück, faptul că durata a fost limitată în prezent la 90 de zile printr-o notificare pe site-ul RKI încalcă legea constituțională. Nu există niciun temei legal pentru delegarea acestei decizii către RKI.

Judecătorii s-au plâns, de asemenea, că referirea la un site web RKI în continuă schimbare era opac și vag. În plus, există o lipsă a unei baze solide din punct de vedere științific pentru scurtarea stării de convalescent.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/ue-este-de-acord-asupra-statutului-de-convalescent-de-sase-luni/
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu