Suedia si Danemarca suspenda vaccinul Moderna pentru tineret

Dupa ce 99 de medici din Israel și Comisia Medicamentelor din Anglia a anunțat ca Vaccinurile contra Covid-19 (Sars-Cov-2) nu sunt bune, acuma se alătură și Suedia și Danemarca.

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/93-de-medici-israelieni-au-semnat-o-scrisoare-prin-care-cer-ca-vaccinurile-corona-sa-nu-fie-administrate-copiilor/

Suedia anunță ca Vaccinul “Moderna” nu va mai fi administrat nimănui cu vârsta sub 30 de ani. deocamdată și Danemarca niciunei persoane cu vârsta sub 18 ani.

https://preprod.erichmocanu.tv/corona19/efectele-pe-termen-lung-nu-pot-fi-estimate-comisia-britanica-de-vaccinare-impotriva-vaccinarii-copiilor-de-12-pana-la-15-ani/

Motivul pentru aceste decizii, sunt semnele unui risc crescut de efecte secundare, cum ar fi inflamația mușchiului inimii (miocardită) sau pericard (pericardită), așa cum au anunțat autoritățile miercuri.

Cu toate acestea, riscul de a fi afectat este extrem de scăzut. Grupul de vârstă afectat ar trebui să primească în schimb vaccinul de la Biontech / Pfizer, a recomandat agenția. În Suedia, vaccinarea împotriva Covid-19 este oferită tuturor celor cu vârsta peste doisprezece ani. Până în prezent, 84% dintre toți cetățenii cu vârsta peste 16 ani au primit cel puțin o doză de vaccinare și aproape 78% au primit deja a doua doză.

La scurt timp după decizia Suediei, și danezii au luat decizia. După cum a anunțat administrația sanitară daneză, copiii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani vor fi vaccinați numai cu Biontech / Pfizer. Și aici s-a vorbit despre o măsură de precauție. De asemenea, ajung la concluzia că preparatul Moderna este, de asemenea, un vaccin deosebit de eficient, care ocupă un loc important în campania de vaccinare a țării. În Danemarca, 76% dintre toți cetățenii au primit până acum o primă doză de vaccin și aproape 75% au primit deja a doua doză.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu