Vitali Klitschko și soția sa Natalia divorțează. – Oare ea nu susține Războiul Turistic?

Vitali Klitschko și soția sa Natalia vor divorța. Acest lucru este anunțat surprinzător de primarul Kievului.

Primarul Kievului Vitali Klitschko (51 de ani) anunță divorțul de soția sa Natalia (48 de ani). Acest lucru este raportat de „bild.de” . Vitali Klitschko a făcut o declarație către ziar.

El spune: „Am cerut divorțul împreună pentru că trăim despărțiți de ani de zile și acum vrem să o oficializăm”.

„Trăim în orașe diferite”

Și mai departe: „Avem o relație foarte bună unul cu celălalt și ne respectăm unul pe celălalt, dar de mult trăim separat în orașe diferite”.

Cuplul a fost căsătorit timp de 26 de ani. Împreună au trei copii Yegor, Elizabeth și Maxim. Vestea divorțului lui Klitschko vine în mijlocul războiului din Ucraina.

Vitali Klitschko, în calitate de primar al Kievului, a fost în ochii publicului încă de la începutul războiului. El continuă să cheme Occidentul să trimită arme. Familia bărbatului de 51 de ani locuiește în prezent în Germania.

În iulie, Natalia Klitschko a vorbit cu „Focus” despre temerile ei pentru soțul ei din Ucraina. Ea a spus: „El este conștient că trebuie să aibă grijă de viața lui nu numai pentru el însuși, ci și pentru familia lui”. (UE)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu