13.000 de euro sau 1.300 de euro, asta era întrebarea.

Cine trebuie să plătească dacă cineva golește o sticlă de șase litri de șampanie Roederer Cristal într-un restaurant de înaltă clasă, dar în loc de prețul real de 13.000 de euro, a înțeles un preț de 1.300 de euro la comandă? LG Düsseldorf ar fi trebuit să poată răspunde la această întrebare, dar acum nu mai trebuie să o facă, deoarece clientul este dispus să plătească suma la un an de la incident.

Sticlă de Roederer Cristal comandată de Methuselah

Un vizitator al unui restaurant din Neuss a comandat o sticlă de șampanie într-un restaurant de lux, dar ulterior a refuzat să plătească suma cerută. Băutura nobilă trebuia să coste 13.000 de euro, în timp ce bărbatul a susținut că i s-a spus un preț de doar 1.300 de euro atunci când a comandat-o.

Cu toate acestea, situația juridică nu mai trebuie să fie clarificată de către Tribunalul Regional din Düsseldorf. A trecut mai mult de un an de la incident, iar clientul restaurantului, împotriva căruia operatorul restaurantului a intentat un proces, a cedat în cele din urmă. Instanța a anunțat că bărbatul este acum dispus să plătească cei 13.000 de euro. Disputa a fost astfel soluționată, iar procesul civil care fusese deja programat la Düsseldorf s-a încheiat.

Clientul restaurantului a susținut că restaurantul i-a spus doar prețul de 1.300 de euro atunci când a comandat. Operatoarea restaurantului a intentat apoi un proces și a susținut că i-a dat bărbatului prețul corect de 13.000 de euro. Bărbatul fusese invitat la restaurantul cu prețuri ridicate împreună cu un grup de prieteni în mai 2022 și dorea să le cumpere o “sticlă specială” de șampanie.

Ospătarul responsabil îi oferise o sticlă de șase litri de Roederer Cristal. Această sticlă de Matusalem are un volum de patru ori mai mare decât o sticlă Magnum. Operatorul restaurantului reclamant a asigurat că oaspetele a acceptat cu entuziasm oferta la prețul de 13.000 de euro, lucru consemnat și în scris, potrivit declarației de creanță. Bărbatul deschisese singur sticla cu un cuțit și apoi o golise împreună cu grupul său.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu