“La Marea Neagră – Coastele României și Bulgariei” pe 3sat: Vezi documentarului online

Duminică (21.05.2023) a fost difuzat la TV documentarul “La Marea Neagră – Coastele României și Bulgariei”. Puteți citi toate informațiile despre această repetiție online în mediateca și la TV aici.

Duminică (21.05.2023) documentarul “Am Schwarzen Meer – Die Küsten von Rumänien und Bulgarien” a fost difuzat la TV la ora 04:48.

“Pe malul Mării Negre – Coastele României și Bulgariei” la TV: Iată despre ce este vorba în documentar
O călătorie pe coastele bulgărești și românești de la Marea Neagră. Orașul Nessebar este deosebit de popular printre turiștii de plajă, în timp ce ConstanÈ’a atrage călătorii interesați de cultură. Pădurea Letea, unică în Delta Dunării din România, cu lianele, stejarii și mestecenii săi, considerată cea mai nordică pădure subtropicală virgină din Europa, este populată de cai sălbatici. (Sursa: 3sat, transmis de FUNKE Programmzeitschriften)

https://www.3sat.de/dokumentation/reise/am-schwarzen-meer-rumaenien-und-bulgarien-100.html

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu