Sursa: ORF/A.Klement

Roman transportat la spital – incendiu în Salzburg-Sam

În orașul Salzburg, pompierii au fost nevoiți să intervină sâmbătă seară la un incendiu într-o cameră din cartierul Sam. Un român în vârstă de 35 de ani a suferit o intoxicație cu fum, dar incendiul în sine a fost stins rapid.

Frigiderul, salteaua și canapeaua luaseră foc din motive încă necunoscute și au provocat mult fum, spune Thomas Schauer, șeful operațiunilor de la pompierii profesioniști.

Locuitorii au reușit să ajungă la timp în siguranță

Cei aproximativ 25 de locuitori ai blocului de apartamente au reușit să se pună la adăpost la timp. Românul în vârstă de 35 de ani a trebuit să fie transportat la spital de către paramedicii de la Crucea Roșie. Valoarea pagubelor materiale nu este cunoscută. 28 de persoane din cadrul pompierilor profesioniști și al pompierilor voluntari au fost implicate în lupta împotriva incendiului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu