An eBay sign is seen at an office building in San Jose, California May 28, 2014. REUTERS/Beck Diefenbach/File Photo

Ebay are probleme cu metoda de plată.

LaEbay, bunurile achiziționate sau scoase la licitație nu trebuiau neapărat să fie trimise prin poștă. În cazul în care articolul se afla în apropiere și comerciantul oferise opțiunea potrivită, suma restantă putea fi plătită și direct la momentul ridicării. Cuvântul cheie era “cash on collection”. Cu toate acestea, este exact ceea ce nu mai funcționează de la 11 septembrie 2023. Acest lucru este raportat, printre altele, de T-Online.

Mai întâi plătiți, apoi colectați

Potrivit raportului, Ebay nu mai oferă această funcție. Se pare că societatea a comunicat acest lucru doar comercianților. Motivul: Ebay a dorit să facă plățile mai sigure. Prin urmare, metoda de plată a fost eliminată și din ofertele actuale, fără a fi solicitată. Compania introdusese opțiunea de “colectare” abia la sfârșitul lunii august. Pentru a o utiliza, însă, utilizatorii trebuie să plătească acum în avans bunurile prin Ebay.

T-Online bănuiește că Ebay dorește să se asigure în acest fel că vânzătorii comerciali nu se sustrag de la plata taxelor datorate pentru o vânzare. Acest lucru nu se bucură de aprobare peste tot. Potrivit raportului, un comerciant s-a plâns pe forumul comunității Ebay. El a spus că persoanele interesate au verificat articolele din magazinul său și, de obicei, le-au cumpărat direct după aceea. Acest lucru va deveni acum mai dificil.

Ceea ce probabil a determinat Ebay să ia această măsură: Abia la începutul anului 2023, compania a renunțat la taxele suportate la o vânzare pentru toți vânzătorii privați.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu