“Adam și Eva au fost ruși” – Putin pretinde să domine întreaga omenire

Moscova – Această nedreptate istorică trebuie să fie corectată: Potrivit unor documente autentice din secolul al X-lea, pe care Vladimir Putin le-a prezentat astăzi public la televiziunea de stat, Adam și Eva erau în mod demonstrabil ruși. Prin urmare, el nu vrea să se odihnească până când întreaga umanitate nu va deveni din nou parte a Rusiei.

“Aceste documente arată că Adam și Eva au fost de fapt cetățeni ruși”, a declarat Putin, ținând în fața camerei un pergament îngălbenit. “Numele lor reale sunt Adamksandr și Ewa”.

Pașapoartele lui Adamksandr și Ewa sunt clar recunoscute pe pergament, dovedind fără îndoială cetățenia lor rusă. De asemenea, ei au arborat steagul rusesc în culorile alb, albastru și roșu pe Copacul Cunoașterii.

Potrivit lui Putin, documentul permite doar concluzia că toți oamenii din întreaga lume sunt de origine rusă și, prin urmare, aparțin legal Rusiei. “Sarcina acum este de a restabili această ordine naturală”, a declarat bărbatul de 71 de ani, care a petrecut apoi 45 de minute recitând tabele genealogice biblice în care fiecare nume se termina în -ovsky, -ov sau -ova.

Potrivit lui Putin, se poate presupune că informațiile despre cetățenia rusă a lui Adam și a Evei au fost suprimate în mod deliberat pentru o lungă perioadă de timp de o conspirație a puterilor occidentale. Serviciile secrete ucrainene ar putea fi, de asemenea, în spatele acestui lucru.

“Nu ne vom odihni până când toți frații și surorile noastre – adică întreaga umanitate – nu vor fi reuniți sub steagul rusesc”, a declarat liderul de la Kremlin.

De asemenea, a anunțat că va continua să cerceteze istoria biblică. În prezent, el investighează indicii conform cărora Dumnezeu (Iehovaslaw) însuși ar putea fi, de asemenea, de origine rusă.

der-postillon.com

Este adevărat tot ce scrie în Postilon? Nu, totul în Postillon este o satiră și, prin urmare, este inventat cu nerușinare. Toate personajele care apar sunt fictive, orice asemănare cu persoane în viață este pur întâmplătoare. Acest lucru ar trebui să fie evident, deși numeroasele comentarii indică faptul că o mare parte din ceea ce este scris aici este luat ca atare.