sursa: therealauroragram / instagram

Aurora Ramazzotti se arată complet goală – Nu tuturor Fani-lor le place

Aurora Ramazzotti (26 de ani) l-a născut pe fiul Cesare la sfârșitul lunii martie. Acum, fiica prezentatoarei Michelle Hunziker (46 de ani) și a cântărețului Eros Ramazzotti (59 de ani) și-a arătat corpul antrenat după naștere, complet goală, pe Instagram – și a primit critici din partea fanilor ei.

Un duo drăguț: Aurora (dr.) cu mama ei, Michelle Hunziker Foto: therealhunzigram/Instagram

Fotografia o arată pe aceasta dezbrăcată făcând un duș în grădină. Ea își întinde inteligent brațele în sus, astfel încât să își acopere sânii. Piciorul stâng este îndoit în față, astfel încât spatele gol și fesele rotunde sunt vizibile. Râde lasciv în fața camerei.

Foto: therealhunzigram/Instagram

Aurora Ramazzotti îi place să împărtășească fericirea ei de mamă cu toată lumea pe Instagram. Ea postează în mod regulat fotografii cu ea și odraslele sale sau cu soțul Goffredo Cerza (27 de ani). Influencerul s-a afișat în repetate rânduri în bikini sumari și a demonstrat că avea deja un super corp la scurt timp după ce a născut. Acum, însă, și-a dat chiar și jos toate hainele.

Dar reacțiile adepților ei sunt împărțite. Aparent, mulți nu pot înțelege că o tânără mămică este mândră de corpul ei. În timp ce câțiva fani scriu “Ești atât de cool”, sau “Frumoasă și nu văd nimic în neregulă”, multe comentarii sunt negative. De exemplu, “De ce ai încărcat poze nud?”, sau “Nu înțeleg poza nud, De ce????” sau chiar răutăcios: “Dacă nu ai talent, faci asta”.

Aurora a răspuns criticilor cu umor. Ea a răspuns: “Sincer, mă simt jignită că nimeni nu a comentat desenul meu fantastic”. Ea făcea aluzie la o fotografie în care apărea o fotografie desenată de ea însăși cu fiul ei.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu