Chipsuri picante mâncate: Operațiune de salvare de amploare în școală

Respectivele cipuri se vând doar începând cu vârsta de 18 ani. Unii elevi au fost tratați pentru dureri de stomac, iritații ale pielii și ale căilor respiratorii.

Consumul de chipsuri deosebit de picante de către elevi a declanșat vineri o operațiune medicală de amploare în Euskirchen, în apropiere de orașul german Köln. La fața locului au sosit medici de urgență și ofițeri de poliție. Cauza a fost o “provocare cu chipsuri picante” de către elevii de clasa a cincea, a declarat poliția.

Chipsurile fierbinți de tortilla de porumb au fost puse în vânzare doar pentru copiii de peste 18 ani, dar fuseseră furate de la un stand de gustări din apropiere de către doi elevi de nouă și unsprezece ani.

“Aceste chipsuri sunt aparent foarte, foarte picante și extrem de fierbinți”, a avertizat administrația școlii pe site-ul său după incident. Medicul de urgență prezent la fața locului spusese că mâncatul lor ar putea fi foarte periculos, în special pentru copii. Dacă pulberea din chipsuri ajunge în ochi, aceștia ar putea fi afectați.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic rău în acest caz. Cei mai mulți dintre copii au scăpat cu bine de sperietură. Câțiva au trebuit să fie tratați pentru dureri de stomac. Potrivit poliției, au fost tratate mai întâi și iritațiile pielii și ale căilor respiratorii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu