Băiatul nu vrea să sară de pe turnul de zece metri – salvamarul îi dă un șut

Un tânăr se află pe un turn de zece metri în piscină și nu îndrăznește să sară în jos. Dintr-o dată, salvamarul vine, îl lovește în spate și îl împinge în jos. O înregistrare video a incidentului face vâlvă în Austria.

Actualizare de la ora 19.03: Presa austriacă relatează că procuratura a preluat ancheta. Între timp, primarul Markus Vogl a făcut apel la victimă să se prezinte în sfârșit.

Băiatul nu vrea să sară de pe turnul de zece metri – salvamarul îi dă un șut

O înregistrare video tulburătoare a provocat agitație la piscina municipală Steyr din Austria Superioară. Acesta arată cum un salvamar lovește un tânăr cu piciorul în spate și îl împinge de pe turnul de zece metri. Băiatul se ține de balustradă. Lovitura de picior îl face pe tânăr să se elibereze, să cadă zece metri și să cadă în apă. În timpul căzăturii, acesta își ține nasul.

Circumstanțele exacte sunt încă neclare

Circumstanțele exacte care au dus la incident nu au fost încă clarificate în mod clar, după cum a relatat “Krone.at”. Rapoartele martorilor oculari se contrazic între ele, dar este clar că tânărul nu a vrut să coboare de pe trambulină dintr-un motiv anume. Salvamarul pare să se fi urcat atunci pe turn și l-a coborât cu forța pe bărbat.

Un purtător de cuvânt al orașului a confirmat primirea înregistrării video și a subliniat că situația trebuie acum evaluată. Salvamarul implicat a fost deja interogat și și-a cerut scuze pentru comportamentul său. Viitorul său profesional la băi este momentan neclar și va fi decis în zilele următoare. Victima incidentului nu s-a făcut încă cunoscută.

Orașul vrea să investigheze problema

Difuzarea înregistrării video a adus cazul în atenția publicului și ridică întrebări cu privire la comportamentul salvamarului, la măsurile de siguranță și la responsabilitatea operatorului. Orașul va trebui să investigheze mai departe chestiunea pentru a lua măsuri adecvate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu