“E o rușine!” Donald Trump își iese din minți după verdict

Fostul președinte american Trump este obligat să plătească despăgubiri și compensații pentru abuz sexual. El califică verdictul drept o “rușine”.

Fostul președinte american Donald Trump a fost condamnat la cinci milioane de dolari pentru abuzuri sexuale și defăimarea jurnalistei E. Jean Carroll la cinci milioane de dolari în daune și despăgubiri. Cei nouă jurați ai unui tribunal federal din New York au decis marți (9 mai) că Trump a “agresat-o sexual” pe Carroll în 1996 și ulterior a defăimat-o. Ei au respins acuzația de viol. Carroll a vorbit despre o victorie “pentru toate femeile care au suferit pentru că nu au fost crezute”.

Judecata împotriva lui Trump: Fostul președinte american vorbește despre “continuarea vânătorii de vrăjitoare”.

Trump, pe de altă parte, s-a înfuriat pe propria sa platformă de socializare, Truth Social, în legătură cu decizia instanței federale. “Nu am absolut nicio idee despre cine este această femeie”, a scris Trump, printre altele, potrivit site-ului britanic de știri Daily Mail. “Acest verdict este o rușine”, a adăugat el, scriind în continuare: “O continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din toate timpurile”. Ulterior, el a vorbit și despre un “verdict foarte nedrept”. Videoclipuri cu ambele postări au fost publicate și de echipa sa.

Prin “vânătoare de vrăjitoare”, Trump se referă la ancheta desfășurată de consilierul special Robert Mueller cu privire la presupusa influență rusă în alegerile prezidențiale americane din 2016, în care Trump a câștigat în fața candidatei democrate Hillary Clinton.

Verdict împotriva fostului președinte american Trump: “Judecătorul a fost numit de Clinton”.

Într-un alt videoclip intitulat “O vânătoare de vrăjitoare politică”, el a atacat “judecătorul numit de Clinton”. El a spus că judecătorul a încercat “să facă rezultatul cât mai negativ posibil”. În plus, a spus el, juriul de la proces provenea dintr-o “zonă anti-Trump” care era “cel mai rău loc din SUA pentru un verdict corect”. “Nu am nicio idee cine este sau de unde a venit”, a susținut fostul președinte american.

Mit dem Urteil in dem viel beachteten Zivilprozess wird Trump erstmals wegen Vorwürfen der sexuellen Gewalt rechtlich belangt. Er ist im Verlauf der Jahrzehnte von rund 20 Frauen des sexuellen Fehlverhaltens bis hin zur Vergewaltigung beschuldigt worden. Er wies solche Vorwürfe stets zurück.

Carroll, acum în vârstă de 79 de ani, îl acuză pe Trump că a violat-o în vestiarul unui magazin de lux din New York în primăvara anului 1996. Cronicarul de lungă durată al revistei Elle și-a făcut publică acuzația abia în 2019, când Trump era președinte. Ea a păstrat tăcerea atât de mult timp pentru că se temea că Trump i-ar putea distruge cariera, explicase ea.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu