Presupusa grenadă de mână provoacă o operațiune de amploare

Un tren este evacuat, circulația feroviară este oprită, iar unele părți ale gării centrale din Hanovra sunt închise: O presupusă grenadă de mână cu aspect înșelător de real a provocat o mare agitație – dar era de fapt un power bank.

Poliția federală a fost informată despre prezența unei grenade de mână într-un tren marți dimineață, au anunțat autoritățile. O femeie în vârstă de 23 de ani a văzut o femeie de 38 de ani punând presupusa grenadă între două scaune. La Hanovra, femeia de 38 de ani a coborât din tren – și a lăsat în urmă presupusul powerbank exploziv. Femeia de 23 de ani a informat personalul trenului.

Poliția federală a evacuat apoi trenul și peroanele învecinate, iar gara principală a fost parțial izolată. În același timp, ofițerii au alertat serviciul de dezamorsare. Experții au dat apoi undă verde – era un power bank pentru încărcarea dispozitivelor electrice, dar de fapt semăna cu o grenadă de mână.

Poliția federală a confiscat powerbank-ul și a ridicat barierele după aproximativ o oră, iar traficul feroviar a fost reluat. Înregistrările camerelor de luat vederi din gara principală au arătat că bărbatul de 38 de ani se urcase într-un tren ICE cu destinația Hamburg după oprirea în Hanovra. Femeia a fost reținută în gara Hamburg-Harburg. Ea este cercetată penal pentru tulburarea liniștii publice.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu