Sfarsitul fumului: Marlboro omoară țigarea cult!

Compania producătoare de tutun Philip Morris și-a reafirmat anunțul de a interzice în viitor țigările convenționale. Acest lucru înseamnă, de asemenea: celebra țigară de tutun Marlboro va fi în curând istorie.

Fanii Marlboro trebuie să își ia rămas bun

Încă din vara anului 2021, directorul general al gigantului tutunului, Jacek Olczak, a anunțat: “Marca Marlboro va dispărea. Prima alegere pentru consumatori este să se lase de fumat. Dacă nu o fac, a doua cea mai bună este să treacă la alternative mai bune”. Acestea sunt cuvinte surprinzătoare venite din partea unui om de afaceri din industria tutunului. El a subliniat joi, la Berlin, că firma este serioasă în ceea ce privește sfârșitul țigării convenționale. Acolo, a fost vorba despre un nou încălzitor de tutun Iqos, se presupune că acestea ar trebui să fie viitorul industriei.

Vom ieși din afacerea cu țigări și vom oferi doar produse cu risc redus”, a declarat Markus Essing, directorul executiv al Philip Morris în Germania și Austria. Când anume? Acest lucru este încă neclar. “Putem stabili o dată de sfârșit, dar nu am definit încă una”. Pentru fanii Marlboro, însă, acest lucru înseamnă cu siguranță că își iau rămas bun.

Încălzitoarele de tutun ar trebui să fie viitorul

În locul brandului de renume mondial, în curând vor fi vândute produse de încălzire a tutunului presupus mai puțin dăunătoare, precum Iqos. Dispozitivele nu ard tutunul, ci doar îl încălzesc. Potrivit companiei, acest lucru ar trebui să ducă la reducerea cu 95% a substanțelor nocive. Nicotina este în continuare prezentă, așa că încălzitoarele de tutun creează, de asemenea, dependență.

În prezent, doar 35 la sută din cifra de afaceri a companiei provine din vânzările de încălzitoare de tutun, dar în doi ani se așteaptă ca acestea să reprezinte jumătate din cifra de afaceri totală. Potrivit Philip Morris, un milion de utilizatori folosesc deja țigara viitorului în Germania și aproximativ 20 de milioane în întreaga lume. Pentru iubitorii vechii și bunei țigări Marlboro, însă, schimbarea va fi o ajustare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu