Foto: maneken007/Instagram

Un premiu de la serviciile secrete pentru un model erotic – în plin război.

Acesta este exact ceea ce face furori în Ucraina. Influencerul și bloggerul Ksyusha Maneken, care apare adesea deschis pe Instagram, a participat vineri la o întâlnire cu alți bloggeri la Kiev, la care a participat și consilierul prezidențial Mykhailo Podolyak (51 de ani).

Exploziv: În urma evenimentului, Maneken a primit medalia de gradul doi „Pentru sprijinul serviciului de informații militare al Ucrainei”.

Ordinul lui Maneken „Pentru Asistență pentru Informațiile Militare a Ucrainei” gradul doi
Foto: maneken007/Instagram

A fost ea o „capcană cu miere”?

Maneken însăși scrie că după încheierea războiului va explica de ce a primit acest premiu.

Acest sondaj nu mai acceptă voturi

Romania trebuie sa recunoasca drepturile LGBTQ ?
Ați accepta căsătoriile intre persoane de același sex?
Constituția României trebuie sa garanteze familia Tradiționala ? "Mama-Tata-Copil"
Ați accepta ca persoane LGBTQ sa adopte copii?
Biserica ar trebui sa se implice in deciziile autorităților?
Dvs. personal aveți o problemă cu persoanele LGBT?
Trimite

Reacțiile în Ucraina și pe rețelele de socializare au fost variate.

► Mulți au criticat atitudinea lui Maneken, care în 2015/2016 tot spunea că nu contează cine deține Crimeea (ocupată de Rusia), atâta timp cât era pașnică. Ucraineanul și-a cerut scuze sâmbătă pentru aceste declarații și a spus clar pe Instagram: Crimeea este ucraineană.

► Alți comentatori s-au întrebat de ce un model/influencer/blogger nud primește un premiu de la Serviciul de Informații Militare Ucrainene (GUR).

► Speculația: Maneken ar fi putut funcționa ca o așa-numită „capcană pentru miere” („capcană cu miere”) pentru GUR și astfel a ajuns la informații importante din cercurile rusești.

Munca spionilor ca o „capcană cu miere” a fost folosită frecvent de serviciile secrete sovietice KGB, în special în timpul Războiului Rece. Este o metodă de utilizare a relațiilor romantice sau sexuale pentru a obține informații sensibile de la adversar.

Presupunerea că Maneken a lucrat ca o capcană de miere pentru GUR se bazează în primul rând pe faptul că se pare că a lucrat ca escortă înainte.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu