Chipare prin Inteligenta artificiala – interviu cu Marius Tudor consilier UE

Cate stele merita presa?2 Votes

In Toamna anului 2021 Șefa comisiei europene Ursula von der Leyen a declarat  în cadrul evenimentului ”Masters of the Digitals 2022” ca va veni ciparea persoanelor cu siguranta pana in anul 2030 si ca acest proiect costa 12 miliarde de euro.

In emisiunea de azi, am invitat pe dn. Marius Tudor, consilier în parlamentul european si discutam despre Inteligenta Artificiala dar și despre Cine a votat prelungirea Certificatului Verde.

Cate stele merita presa?2 Votes
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu