Avion Romanesc s-a prabusit direct intr-o casa din Milano

E alertă totală în Italia. Un avion, înmatriculat cu numere românești, s-a prăbușit duminică, lângă Milano.

Avonul prăbușit aparținea miliardarului Dan Petrescu fost partener cu Tiriac.

Avionul a plecat Joi din Romania spre Italia intr-o excursie in care Familia Petrescu dorea sa viziteze mai multe puncte frumoase.

YouTube player

Potrivit primelor informații venite din surse polițienești, au decedat 8 persoane, inclusiv pilotul român și un copil. Din păcate, nu există supraviețuitori, relatează Il Corriere della Sera. 

Pompierii și poliția din Milano lucrează pe Via Marignano, în apropiere de stația de metrou San Donato, la un avion ultraușor cu opt persoane care s-a prăbușit la ora 13.00. Persoanele aflate la bord, șapte pasageri și un pilot, au murit. Potrivit primelor informații, pasagerii erau francezi: era vorba de un zbor privat care plecase din Linate spre Olbia.

Avionul care s-a prăbușit este un PC-12. Agi raportează. Este un avion executiv, monomotor, monoplan cu aripă joasă, proiectat și fabricat de compania elvețiană de aviație Pilatus Aircraft, înmatriculat în România.

În prezent se lucrează la identificarea victimelor. Potrivit unor surse, unul dintre piloții aflați la bord ar fi de naționaliate română. Alte surse citate de presa din Peninsulă spun că pilotul ar fi de naționalitate germană.

Avionul s-a prăbușit într-o clădire goală, în curs de renovare, folosită ca birouri și parcare pentru autobuze. Locuitorii din zonă au auzit un șuierat puternic și apoi o explozie, cauzată de impactul cu avionul. Flăcările au cuprins imediat clădirea cu două etaje din Via 8 Ottobre 2001, la colțul cu Via Marignano, la mică distanță de sediul Eni din San Donato și de terminalul liniei galbene de metrou din Milano.

Martorii, care locuiau într-o clădire aflată la aproximativ 200 de metri de locul dezastrului, au declarat că au auzit un zgomot ciudat și apoi o bubuitură, s-au uitat pe fereastră și au văzut o minge de foc. Rămășițele avionului sunt împrăștiate pe o suprafață mare în jurul punctului de impact.v

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu