Austria: Teste de corona pe gratis pana in Martie 2022

Testele corona vor rămâne gratuite până la sfârșitul lunii martie 2022. Ministerul Sănătății a confirmat acest lucru luni dimineață la cererea APA.

Într-o declarație scrisă a ministerului lui Wolfgang Mückstein (verzi), se spune că ministerul, cu implicarea experților, s-a ocupat intens de problema gratuită a testelor corona în Austria în ultimele câteva săptămâni și a ajuns la rezultatul că, din punct de vedere mai actual, ar trebui să rămână o continuare a acestuia. Toate măsurile corona, inclusiv modalitățile de testare, ar continua să fie evaluate și, dacă este necesar, adaptate la situație. Normal Finanțarea pentru testele gratuite ar fi expirat de fapt în octombrie.

În timp ce în mai multe state federale conduse de ÖVP au fost voci pentru a pune capăt campaniilor gratuite și cel puțin a percepe taxa de prescripție pentru un test, în special statele controlate de SPÖ au susținut continuarea testelor gratuite. Argumentul pentru aceasta este că, cu mai multe teste, se poate păstra o imagine de ansamblu mai bună asupra procesului de infecție, argumentul împotriva acestuia că alternativa testului poate inhiba dorința de vaccinare.

Rezoluția de mâine va crea în mod oficial un cadru uniform pentru a putea extinde subvențiile cu destinație specială (pentru vaccinări, misiuni de salvare, echipamente de protecție, teste etc.) până la sfârșitul lunii martie. Aceasta înseamnă că subvențiile (acordate statelor federale, municipalităților etc.) ar putea fi de asemenea anulate mai devreme dacă o evaluare a situației actuale sugerează acest lucru.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu