Constantin POPA de 30 de ani dat dispărut din Neu-Ulm

Cetățeanul român în vârstă de 30 de ani, Constantin POPA, lipsește din districtul Günzburg (Kötz) din 31 ianuarie 2020.

Recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea unui român dispărut din ianuarie

– Îmbrăcăminte: probabil o jachetă de culoare închisă
– Articol transportat: un rucsac vizibil, galben-transparent, cu inscripția „Deutsche Post DHL Group”

Conform rezultatelor anchetei disponibile până în prezent, nu se poate exclude o infracțiune violentă în detrimentul persoanei dispărute. La KPI Neu-Ulm, a fost înființat „Backpack Investigation Group” pentru a clarifica cazul.
O recompensă de 10.000 de euro a fost oferită pentru informații care duc la clarificarea infracțiunii sau la reținerea făptuitorului. În acest context, departamentul de investigații penale Neu-Ulm are următoarele întrebări:

– Cine se află în mod regulat în zona Günz la legătura dintre Kleinkötz și Großkötz, care își plimbă câinele aici, de exemplu, sau folosește calea pentru jogging, alergare sau cu bicicleta și a făcut observații suspecte?

– Cine a mai văzut rucsacul prezentat în această zonă?

– Cine l-a văzut din nou pe Constantin POPA după ce a dispărut?

– Cine are 31.01 sau 02/01/2020 au făcut observații suspecte în zona Kötz?

– Cine poate furniza alte informații pentru a clarifica cazul?

Poliția penală Neu-Ulm vă solicită ajutorul și va primi informații relevante apelând 0731 / 8013-0.

Presupusa infractiune violenta in dezavantajul lui Constantin POPA

KÖTZ. Cetateanul roman Constantin POPA in varsta de 30 de ani, este dat disparut din data de 30.01.2020. Dupa rezultatele investigatilor efectuate pana acum nu este exclusa o infractiune violenta in dezavantajului disparutului. La KPI (Politia Criminalistica din Neu-Ulm) sa format un grup de investigare pe nume “Rucksack” pentru elucidarea acestui caz.

Pentru informatii care duc clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului, se ofera o recompensa in valoare de 10,000 euro. Legat de acest caz Politia Criminalistica din Neu-Ulm au urmatoarele intrebari:

– Cine se afla in mod regulat in zona rauletului Günz la legatura dintre localitate Klein- si Großkötz, cine isi plimba de exemplu in acea zona cainele sau folosind drumul pentru Jogging-, alergat sau drum de bicicleta si a facut eventual obervatii suspecte?

– Cine a vazut Rucsacul prezentat / aratat in aceasta zona?

– Cine la mai vazut pe Constantin POPA dupa disparitia lui?

– Cine a facut observatii suspecte in zona Kötz la data de 31.01. sau 01.02.2020?

– Cine poate da detalii la clarificarea / elucidarea acestui caz?

Politia Criminalistica din Neu-Ulm cere ajutorul Dumneavoastra si ia in primire informatiile corespunzatoare / referitoare la acest caz la numarul de telefon: 0731 / 8013-0

Urmeaza notificarea legala pentru afisul de urmarire:
Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului se ofera o recompensa in valoare de 10,000 de euro. Acordarea urmează sub excluderea procedurilor reglementate legal.Recompensa se acordă numai persoanelor private și nu pentru funcționarea publică, pentru ca urmarirea infractiunilor face parte din obligația lor profesională.


Inspecția poliției penale Neu-Ulm Reuttier Strasse 64
89231 Neu-Ulm

Telefon: 0731 / 8013-0
Fax: 0731 / 8013-24021

Andrea Schmidt