Din cauza Notelor proaste, in tanar de 15 ani si-a impusca parintii si fratiorul

Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele mai mic în Spania , după o ceartă din cauza notelor școlare slabe. Adolescentul și-a împușcat prima dată mama cu pușca de vânătoare a tatălui său în casa familiei din Algoda, lângă Alicante, marțea trecută, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al poliției al Agenției de presă germană. Apoi și-a ucis fratele de zece ani.

Când tatăl a venit acasă două ore mai târziu, l-a împușcat și pe el. Tânărul a târât cadavrele într-o magazie din apropiere, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției. Adolescentul a mărturisit acum crima și a fost arestat.

Litigiu pentru note proaste: un tânăr de 15 ani împușcă părinți și fratele mai mic

Tânărul de 15 ani a stat trei zile în casă până vineri, cand au venit în vizită două mătuși, cărora le-a mărturisit totul, a scris ziarul regional „Diario Levante”. Părinții i-au blocat accesul la internet al tânărului de 15 ani din cauza performanței sale școlare slabe. De asemenea, a refuzat să ajute la munca de teren. Poliția nu a confirmat aceste detalii atunci când a fost întrebat – ancheta nu era încă finalizată .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu