Un loz Loto = viața !

Pretul unui Loz la Lotto24 este, VIATA !

De la un Carnat si o Chifla pentru Vaccinarea contra Covid-19, la un Burger la McDonald, iacătă că s-a ajuns si la câștiguri de milioane de euroi!

Hamburg – milioane de profituri pentru vaccinarea împotriva corona? Până acum, acest lucru s-a întâmplat în principal în străinătate. SUA, Rusia și China, printre altele, pariază pe diferite profituri pentru a determina oamenii să se vaccineze. Acum, se pare că a sosit timpul și în Germania. Furnizorul de loterie online Lotto24 a anunțat că acordă milioane de premii celor vaccinați . Criticii vin de la cercetătorii în dependență.

Loteria de vaccinare în Germania: până la 1,15 milioane de euro castig

1,15 milioane de euro: atât de mare este primul premiu din prima loterie de vaccinare din Germania. „Cu premiul principal al loteriei de libertate + socială, puteți câștiga o plată lunară de 5.000 de euro timp de 15 ani sau suma de 250.000 de euro”, potrivit loteriei. Lotto24 dorește să distribuie în total două milioane de lozuri gratuite. Jocul nu se joacă 6 din 49, ci 7 din 35. Potrivit organizatorului, șansa de a câștiga premiul principal ar trebui să fie de 21 de ori mai mare decât cu 6 obișnuite din 49. Un pont gratuit înseamnă un câmp gratuit. Pot fi cumpărate și alte câmpuri care cresc șansele de câștig, potrivit Lotto24.

Orice adult care a fost vaccinat cel puțin o dată până la 30 septembrie poate participa!

Loteria de vaccinare în Germania: experții în dependență sunt critici – dar riscul este probabil scăzut

Comisarul pentru droguri al guvernului federal, Daniela Ludwig, critică acțiunea: „Vaccinarea este ieșirea noastră din pandemie, fără îndoială. Dar acum cred că este dificil să oferim orice este posibil ca stimulent pentru pică . ”Ea preferă convingerea și ofertele de vaccinare cu prag scăzut, a spus politicianul pentru ziarele Funke.

Experții în dependență, precum Verena Küpperbusch, expert în dependență pentru dependența de jocuri de noroc în Renania de Nord-Westfalia, sunt, de asemenea, sceptici. “Mi se pare îndoielnic dacă o ofertă cu un anumit potențial de dependență este legată de vaccinare”, a declarat ea grupului media Funke. Încă consideri că riscul dependenței este scăzut. Grupul țintă al loteriei de vaccinare este în prezent în primul rând tinerii. Persoanele în vârstă, în special, sunt considerate a fi expuse riscului de dependență la Lotto. „Riscul de dependență cu o revedere o singură dată și o extragere pe săptămână trebuie clasificat ca fiind scăzut. În consecință, nimeni nu va deveni dependent de loteria de vaccinare ”, spune Tobias Hayer, cercetător în dependențe din Bremen.

SUA ca model în loteria de vaccinare: Câștiguri de Joints, burse in universități și milioane cash pentru cei ce se vaccinează.

În alte țări, cum ar fi SUA, loteria de vaccinare a fost un stimulent popular de ceva timp pentru a crește cota de vaccinare . Profiturile sunt destul de creative. Cu toate acestea, cele mai populare par a fi în continuare banii. De exemplu, locuitorii statului Ohio au putut câștiga un milion de dolari pe săptămână la o loterie. În New York, erau în joc câștiguri de până la cinci milioane de dolari. Între timp, orașul a trecut la direcționarea prețurilor către părinții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani. Dacă vă vaccinați copilul, puteți câștiga una dintre cele 50 de burse universitare sau universitare din stat.

Virginia de Vest a câștigat una mai bună în selecția premiilor. Aici, cei dispuși să vaccineze ar putea câștiga vehicule pick-up, cinci licențe de pescuit și vânătoare pe viață și zece puști de vânătoare. 

În trecut, companiile private și companiile dețineau, de asemenea, în mod repetat campanii de loterie. Persoanele vaccinate au reușit să câștige 100 de croaziere de o săptămână în Caraibe sau Europa cu lanțul de farmacii CVS. Activiștii din New York au insistat asupra distribuirii articulațiilor către vaccinați. Și, de asemenea, Amazon a început inițial o loterie internă cu mașini, călătorii și bonuri de numerar. Între timp, însă, multe companii americane au introdus vaccinări obligatorii pentru angajații lor. Deci, recent, armata SUA.

SUA și Germania nu sunt nicidecum singure la loteria de vaccinare: Rusia , China, Israel, India sau chiar Australia: toate au o mare varietate de tombole. Hong Kong licitează chiar și un apartament nou-nouț în metropola economică, a cărei piață imobiliară este una dintre cele mai scumpe din lume. Apartamentul cu o cameră valorează echivalentul a aproximativ 1,14 milioane de euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu