Trei PARAZIȚI de la USR+ au rezolvarea problemelor pentru Diaspora!

Pe Bune? Problema romanilor este 59,00 euro!

Senatorul Radu Mihai, Deputații Simina Tulbure și Iulian Lorincz au depus o inițiativă legislativă prin care românii din străinătate care nu au bani și acte și sunt în căutarea unui loc de muncă să poată beneficia de o scutire de la plata taxei pentru blancheta de pașaport în valoare de 59 de euro.

Spre exemplu, în Germania, un muncitor sezonier câștigă în medie 9-10 euro pe oră. Taxa de pașaport reprezintă o zi de muncă. Și dacă muncitorul este acolo pentru 3 luni, înseamnă că își dă câștigul pe o zi din cele 60 pe care le muncește doar pentru taxa de pașaport.

mesajul senatorului Radu Mihai

Paraziți ăștia, au uitat ca nu demult, acum vreo 4-5 luni au condus Departamentul Romanilor de Pretutindeni. Secretarul de Stat USR-ista Oana Ursache a avut mai multe dialoguri online cu cei din diaspora și a fost înștiințată de problemele romanilor.

Chiar dacă am avea acei 59,00 euro, ce rezolvam dacă nu ajungem cu lunile la Consulat sau Ambasada?

Dar de problema ca nu se pot înregistra pe platforma econsulat.ro nu se vorbește. De problema ca romanii de luni de zile nu au Buletine sau Pașapoarte valabile din cauza lor, iarăși nu se vorbește. De problema Copiilor romani născuți în Diaspora ce stau luni de zile fără acte din cauza Consulatelor și Ambasadelor ce nu își deschid porțile, iar nu se vorbește.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu