Un copil de patru ani fortează traficul la franare cu un indicator laser

Cu un indicator laser, un copil de patru ani a orbit sâmbătă traficul din Regensburg și aproape a provocat un accident.

După cum a anunțat luni poliția, băiatul a orbit pe 8 ianuarie, în jurul orei 22, în nordul orașului, pe mai mulți utilizatori ai drumului de pe strada publică de la fereastra unei clădiri de locuințe. Un șofer de mașină a trebuit să frâneze puternic. „Din fericire, nu au fost accidente”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Cum a ajuns ca copilului la Laserpointer nu se știe, dar se știe cu exactitate ca a țintit cu el pe fereastră. Inspecția de Poliție Regensburg Nord a demarat acum investigații privind interferențe periculoase în traficul rutier și examinează, printre altele, o eventuală responsabilitate a părinților.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu