Numerele corona din Hamburg erau False – Cu buna ȘTIINȚĂ sau din prostie?

Devine din ce în ce mai clar: primarul Hamburgului Peter Tschentscher (55 de ani, SPD) a făcut politică în trecut cu numere corona complet greșite.

Pe 16 noiembrie, Tschentscher declarase într-o conferință de presă că în săptămâna precedentă „peste 90 la sută” din noile infecții au avut loc „la persoane fără protecție totală împotriva vaccinării”. Un grafic de pe perete a sugerat că incidența de șapte zile a celor vaccinați a fost de 22, iar cea a celor nevaccinați a fost de 605.

O lună mai târziu, printr-un raport WELT, s-a aflat că Senatul orașului hanseatic a enumerat în mod constant persoanele infectate, a căror stare de vaccinare nu era cunoscută de autorități, ca fiind nevaccinate în statistici.

Numărul real de infecții

În consecință, ca răspuns la o solicitare a deputatului FDP Anna von Treuenfels-Frowein (59), Senatul a transmis noi date privind săptămâna calendaristică la care se referea Tschentscher.

Starea de vaccinare a 77% dintre toate persoanele nou infectate în timpul săptămânii a fost acum clarificată. Conform stadiului actual, incidența pe șapte zile a celor nevaccinați a fost de 270,0, iar cea a celor vaccinați a fost de 92,7.

Cu alte cuvinte: a existat aproximativ o diferență de trei ori – și nu de 30 de ori, așa cum sugerează graficul de la conferința de presă Tschentscher.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu