În 2021, au fost depuse 370 de cereri în temeiul Legii asupra daunelor prin vaccinare

Potrivit Ministerului Sănătății, în 2021 au fost depuse statului aproximativ 370 de cereri de despăgubire în temeiul Legii privind daunele vaccinurilor. Majoritatea cazurilor se referă la vaccinările împotriva Covid-19.

Acest lucru a fost raportat luni de Ö1 „Morgenjournal”. În 2020 au existat doar zece cereri pentru alte vaccinuri. Infecțiologul Herwig Kollaritsch a explicat la radioul ORF dacă există o deteriorare a vaccinului cauzată de un efect secundar grav.

370 de cereri pentru legea daunelor de vaccinare – în principal vaccinare Covid

„Dacă avem acum 350 de cereri în temeiul Legii asupra daunelor prin vaccinare, este vorba despre o cerere pentru 50.000 de vaccinări efectuate , ceea ce pune lucrurile în perspectivă”, a spus expertul MedUni Vienna Kollaritsch. Printre aplicații, totuși, există cu siguranță unele daune efective ale vaccinului, de exemplu când vine vorba de posibilele efecte secundare cunoscute: „După vaccinurile vector, tromboza sinusală și, cu vaccinurile cu ARN mesager, apariția ceva mai frecventă a – inofensiv, trebuie să spunem așa – cazuri de miocardită, miocardită”, a raportat medicul. Riscul și pericolul bolii Covid sunt mult mai mari.

Cerere pentru accident vascular cerebral minor după vaccinare

Un austriac superior în vârstă de 58 de ani a solicitat și el un accident vascular cerebral minor. La o săptămână după prima vaccinare Biontech/Pfizer, a suferit o pierdere bruscă a auzului și a avut un auz slab la urechea stângă, care a fost tratată cu cortizon. La trei zile după a doua vaccinare am avut o pierdere bruscă a auzului și la opt zile după vaccinare am avut un accident vascular cerebral ușor. Medicul care l-a vaccinat s-a îndoit că aceasta este o coincidență, a raportat la ORF bărbatul de 58 de ani. Nu a fost dovedit. „Este doar o presupunere puternică”, a spus el.

Despăgubiri de 1.300 euro – în cazul unor consecințe grave pe termen lung, sunt posibile plăți în rate

“Trebuie să existe o probabilitate pentru recunoaștere, adică: conform doctrinei științifice, este mult mai mult de spus pentru decât împotriva unei legături cu vaccinarea. Singura posibilitate a unei cauzalități nu este suficientă”, a explicat Kollaritsch, care este membru al Comitetului Național de Vaccinare (NIG). „Știm din trecut că aproximativ zece până la 15 la sută (din aplicații, notează) sunt tratate pozitiv”. Legea prevede despăgubiri de 1.300 de euro în cazul în care cineva a suferit prejudicii grave de vaccinare fără consecințe permanente. În cazul unor consecințe masive pe termen lung, sunt posibile plăți de pensie de până la 2.700 de euro pe lună.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu