Poliția federală asigură un certificat de vaccinare fals lângă Linderhof

Linderhof- Poliția federală acuză un român că a obținut un act de identitate fals și l-a importat în Germania. Duminică după-amiază, 9 ianuarie, bărbatul a fost supus unui control al poliției de frontieră în apropierea punctului de trecere a frontierei Ammersattel/Linderhof de pe Drumul de Stat 2060.

Tânărul de 25 de ani era pasager într-o mașină înmatriculată în Germania. Întrebat de poliția federală, a spus că nu are nici un certificat de vaccinare sau de recuperare, nici un rezultat actual al testului corona. Cu toate acestea, oficialii de la Garmisch-Partenkirchen au găsit un certificat de vaccinare care i-a fost eliberat într-o pungă care era purtată cu el, în care era notat o primă și a doua vaccinare corona. În fața acestei împrejurări, cetățeanul român a declarat că a cumpărat recent certificatul de vaccinare de la un compatriot. Nu putea sau nu voia să-și amintească cine era vânzătorul.

Potrivit primelor constatări ale Poliției Federale din Garmisch-Partenkirchen, etichetele adezive pentru ambele vaccinări împotriva COVID-19 sunt false. Certificatul de vaccinare fals care a fost cumpărat a fost ridicat drept probă. După finalizarea măsurilor polițienești, românul arestat temporar, care este înregistrat în cartierul Traunstein, și-a putut continua călătoria. El va fi urmărit penal. În plus, din cauza lipsei de probe la intrarea în Republica Federală Germania, el va fi în curând confruntat cu o procedură de infracțiune administrativă de către autoritatea administrativă districtuală cu o amendă corespunzătoare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu