Unui baietel de 3 ani i se refuza operatia la inima din cauza ca parinti nu sunt vaccinati!

Pentru că părinții săi nu sunt vaccinați împotriva Corona, tratamentul unui băiat grav bolnav este refuzat în mai multe spitale. O clinică din Germania refuză și ea.

Frankfurt – Un băiețel de trei ani din Cipru a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă din cauza unei afecțiuni grave a inimii. Cu toate acestea, intervenția necesară pe insula mediteraneană nu a putut fi efectuată din cauza lipsei de echipamente. În consecință, a rămas doar un transfer la un alt spital.

Ministerul Sănătății a aranjat apoi un transfer în Germania cu o aeronavă ambulanță joia trecută (27.01.2022). Operația băiatului urma să fie efectuată într-un spital din Frankfurt. Acest lucru a fost raportat de Politico Europe, o ramură a portalului de știri din SUA.

Operația necesară la inimă în Frankfurt este refuzată, deoarece părinții nu sunt vaccinați

Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de transfer, spitalul din Frankfurt a decis împotriva procedurii. Motivul: parintii copilului de trei ani nu au fost vaccinati impotriva corona. Alternativ, autoritățile din Cipru au sugerat că băiatul ar putea fi însoțit de un tutore legal în locul părinților săi. Potrivit politico.eu, însă, s-a spus că această propunere a fost respinsă.

Potrivit informațiilor de la politico.eu, băiatul a fost apoi transportat cu avionul în Grecia vecină sâmbătă (30.01.2022). El va fi operat într-un spital privat din Atena, potrivit directorului general al Ministerului Sănătății din Cipru, Christina Yiannaki.

Deși părinții s-au vaccinat împotriva virusului corona la scurt timp după anularea de la Frankfurt, asta nu a schimbat situația. Pentru că: Starea de vaccinare este recunoscută numai după o perioadă de așteptare corespunzătoare. În plus, în Germania există reguli stricte de intrare pentru persoanele nevaccinate. Potrivit guvernului federal, oricine nu a fost complet vaccinat sau recuperat trebuie să fie imediat pus în carantină acasă timp de zece zile, pe lângă faptul că arăta un rezultat negativ al testului. Acest lucru poate fi încheiat prematur după a cincea zi cel mai devreme printr-un test.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu