Söder anunță o relaxare amplă pentru Bavaria

Potrivit prim-ministrului Markus Söder, restaurantele din Bavaria ar trebui să li se permită să se deschidă din nou în viitor, fără limită de timp din cauza corona.

Interdicția de acces – în prezent, ora 22:00 – urmează să fie ridicată. Președintele  CSU a anunțat acest lucru luni într-un link video al consiliului CSU, după cum a aflat agenția de presă germană de la participanți.

„Bayerischer Rundfunk” și ziarul „Bild” mai relatează că în viitor vor fi permise din nou până la 15.000 de spectatori pe stadioane. În plus, persoanele nevaccinate cu rezultat negativ la test au voie să meargă la coafor. Potrivit jurnalistului „BR” Achim Wendler, Söder a anunțat că se doresc „mai multe perspective de deschidere” în consiliul de conducere al CSU. De asemenea, culturii i se permite să se deschidă până la 75 la sută.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu