Vodafone Germania face plângeri penale contra Shop-urile partenere!

In ultimi ani, compania Vodafone a primit câteva mii de plângeri de la cetățenii, cum ca ei nu au comandat nimic în plus pe lângă produsul ce îl au de ani buni.

Partenerii de vânzări externi semnează contracte în numele cu clienților și Vodafone este obligat sa trimita noul Modem sau Telefon către clienții . In aproape 35% din cazuri se dovedește că nu existata consimțământul consumatorilor pentru noul produs.

Comenzi mai strânse și reglementare!

Compania ia acum măsuri mai puternice împotriva unui număr de parteneri care au încheiat astfel de contracte ilegale. Nu doar că nu mai lucreza cu ei, Vodafone a depus și diverse acuzații penale. Printre altele, acest lucru a însemnat, de asemenea, că 13 magazine Vodafone care erau operate prin contracte de licență trebuiau închise.

Vodafone spune că lucrează cu aproximativ 1.400 de parteneri de vânzări externi din toată Germania. În cele din urmă, doar o parte din acestea au devenit vizibile. Cu toate acestea, grupul a declarat că a revizuit sistemul de comisioane ca lecție din cazurile care au devenit cunoscute. În plus, au fost create sisteme de control suplimentare pentru a identifica mai bine cazurile frauduloase. La urma urmei, unele dintre problemele care au fost descoperite acum nu au fost găsite pe baza propriilor noastre teste, ci doar printr-un denunțător extern.

Andrea Schmidt