Vrei sa probezi un program si nu vrei sa dai adresa ta de email personala? Folosește aceasta metoda!

Dacă aveți nevoie de o adresă de e-mail anonimă în scurt timp, puteti să apelați la serviciu de e-mail de unică folosință “10 Minute Mail”, dar vă prezentăm si alte cinci alternative la fel de bune.

Deși serviciul 10MinuteMail.org este extrem de practic și promite o adresă de e-mail mai mult sau mai puțin serioasă, acesta este valabil doar pentru maximum 10 minute.

Comunicarea prin e-mail cu adevărat anonimă

Inainte de a va genera o adresa de email anonima, trebuie sa luati in considerare, ca este posibil, ca la folosirea adresei de email Fake, ve-ti lăsați IP-dumneavostra pe platforma unde introduceți emailul Fake. De acea, inainte de a deschide pagina dorita, instalați-vă un program VPN (ex. CyberGhost) ce va schimba IP-ul si sunteti online cu o noua adresa de IP.

Unde pot crea un cont de e-mail anonim?

Un cont de e-mail anonim nu este util doar în scopuri ilegale: de exemplu, mulți jurnaliști doresc un canal de comunicare anonim cu informatorii lor.

  • 10minutemail.org – este un serviciu e-mail gratuit, de unica folosinta. Adresa ta temporara de email va expira dupa 10 minute, dupa aceea nu o vei mai putea accesa. Poti sa extinzi timpul cu cate 10 minute. Websiteurile pe care te inregistrezi ar putea sa-ti vanda informatiile personale; nu vei stii niciodata undeva fi publicat e-mailul tau. O adresa de email cu o durata de viata de 10 minute este cea mai buna solutie pentru a preveni acest lucru.
  • La Trash-Mail.com nu trebuie să vă înregistrați pentru a obține o adresă de e-mail de unică folosință. E-mailurile sunt stocate aici timp de șase ore și puteți chiar să vă alegeți propria adresă de trash-mail. Cu ajutorul plug-in-ului pentru browser trash-mail, este posibilă și utilizarea directă din browser.
  • Cu Müllmail.com puteți crea, de asemenea, orice adresă de e-mail unică. Site-ul furnizorului chiar arată foarte inteligent și nu există limită de timp.
  • La Spoofmail.de aveți posibilitatea de a alege între mai multe domenii. Acest lucru este avantajos dacă doriți să vă înregistrați pe un site unde adresele de unică folosință cunoscute sunt blocate. Dacă nu o faceți înainte, e-mailurile sosite sunt șterse automat după 24 de ore.
  • La Mailinator.com puteți obține, de asemenea, adrese de e-mail gratuite. Nu este necesară înregistrarea și nu se solicită date despre utilizator, ceea ce vă asigură anonimatul.
  • Aveți mai multe funcții la Tempr.email. Cu acest serviciu german, de exemplu, puteți prelua e-mailurile primite timp de până la 30 de zile sau puteți utiliza propriul domeniu. În plus, se pune un mare accent pe viteză și fiabilitate.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu