ZOTAC GAMING GEFORCE RTX 40 SERIES

ZOTAC GAMING ANUNȚĂ NOUA SERIA GEFORCE RTX 40

HONG KONG , 22 septembrie 2022 /PRNewswire/ — ZOTAC Technology Limited, unul dintre cei mai importanți producători de plăci grafice GeForce, ZBOX mini și PC-uri desktop, dezvăluie ZOTAC GAMING GeForce RTX 40, următoarea generație a seriei sale de plăci grafice, inaugurând o nouă generație nouă eră a jocurilor. 

Noile plăci grafice GeForce RTX 40 Series, bazate pe arhitectura NVIDIA Ada Lovelace, oferă jucătorilor și creatorilor un salt generațional masiv în performanță și eficiență, cu un nivel complet nou de urmărire a razelor în timp real și redare neuronală. Acest progres extraordinar în tehnologia GPU este poarta de acces către cele mai captivante experiențe de joc, capabilități incredibile AI și cele mai rapide fluxuri de lucru de creare de conținut. Aceste GPU-uri aduc grafică de ultimă generație.

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 oferă un design aerodinamic complet nou, cu o multitudine de caracteristici puternice care duc performanța jocurilor, eficiența răcirii, dezvoltarea zgomotului și durabilitatea la un nou nivel. Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090, precum și RTX 4080 16GB și RTX 4080 12GB vor veni fiecare în 3 variante de model – AMP Extreme AIRO , Trinity OC  și  Trinity.

„Suntem încântați să prezentăm cele mai avansate plăci grafice ale noastre cu cea mai recentă arhitectură GPU NVIDIA pentru a duce jocurile pe computer la noi niveluri de performanță”, a declarat Tony Wong , directorul executiv al ZOTAC . „Cu această generație, avem un design aerodinamic inovator. implementate cu un flux de aer critic pentru a stimula răcirea nucleului GPU puternic. Odată cu integrarea GPU-urilor RTX 40 și rafinamentele în hardware, design și utilizare, plăcile grafice ZOTAC GAMING marchează o piatră de hotar prin scoaterea în evidență a celor mai buni în aducerea GPU-ului și industriei de nouă generație -tehnologii de vârf pentru jocurile pe computer.”

Cu noul flagship AMP Extreme AIRO , ZOTAC GAMING își redefinește placa grafică supremă. Este soluția ideală pentru entuziaștii care doresc performanțe de top. AMP Extreme AIRO a fost rafinat din toate punctele de vedere și are un design optimizat pentru aer. Oferă, de asemenea, o viteză enormă și o eficiență termică excelentă, care nu este pe măsură, datorită overclocking-ului său ridicat.

Caracteristicile noi și exclusive rezervate numai pentru AMP Extreme AIRO includ designul ventilatorului cu rotație inversă care permite fluxul de aer lis, designul fazei de putere extremă pentru o livrare stabilă a puterii și o placă din spate robustă din metal turnat sub presiune care asigură durabilitate maximă. AMP Extreme AIRO îmbunătățește, de asemenea, configurația de joc cu iluminarea RGB completă cu 5 zone personalizabile pentru un design excepțional.

Modelul  Trinity și varianta OC  ușor overclockată  utilizează tehnologii de răcire de ultimă generație derivate din modelul emblematic și se bazează pe o bază tehnică puternică. Ambele modele au un trio de ventilatoare puternice, un radiator mare care umple întreaga amprentă a cardului, îmbunătățiri de anulare a zgomotului, durabilitate sporită și elemente RGB adresabile. Rezultatul este o întruchipare echilibrată de performanță, răcire și durabilitate, care oferă puterea pentru a oferi jucătorilor FPS-ul extraordinar de rapid de care au nevoie în cele mai recente titluri.

CEA MAI RĂCOAȘĂ FURTUȘĂ

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 introduce IceStorm 3.0 – cel mai puternic sistem de răcire construit vreodată. AMP Extreme AIRO este echipat cu trei ventilatoare mari care sunt de două ori mai înalte și mai largi decât generația anterioară pentru a asigura un flux optim de aer. Toate modelele au o aripioară colosală din aluminiu care se întinde pe lungimea cardului, asociată cu o cameră de vapori și până la 9 conducte de căldură din cupru lipite pentru a face față chiar și celor mai mari provocări termice. În plus, fluxul de aer poate fi atras mai liber prin căile de ventilație din toate părțile, ceea ce crește eficiența răcirii.

PROFIL ACUSTIC MAI SILENCIUS

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 vine cu noi funcții de reducere a zgomotului care îmbunătățesc experiența de joc. AMP Extreme AIRO este echipat cu un ventilator central contrarotativ pentru a reduce turbulența aerului și pentru a reduce zgomotul printr-un flux de aer mai fluid. Toate modelele sunt echipate cu tampoane anti-vibrații și oprire automată a ventilatorului, ceea ce duce la niveluri de zgomot mai scăzute și o viață mai lungă a ventilatorului. În plus, utilizatorii pot regla viteza ventilatorului în mod independent sau pot comuta între două moduri diferite BIOS printr-un comutator fizic sau prin ZOTAC GAMING FireStorm Tool.

CONCEPUT PENTRU DURABILITATE

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 este construită pentru durabilitate și performanță, oferind o bază solidă pentru excelență. Rigiditatea generală a AMP Extreme AIRO este sporită cu un panou din spate din metal turnat sub presiune și un suport de montare din spate. Placa grafică RTX 4090 AMP Extreme AIRO distribuie sarcina pe 24+4 faze de alimentare pentru o mai mare stabilitate a performanței și temperaturi îmbunătățite. Ventilatoarele tuturor modelelor sunt echipate cu rulmenti cu bile dubli rezistenti, care reduc frecarea si prelungesc durata de viata a ventilatoarelor. Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 40 vine și cu un suport metalic pentru întărire suplimentară.

ALL AROUND SPECTRA Lighting Sistemul
special de iluminare SPECTRA 2.0 de la ZOTAC GAMING permite o iluminare vie, colorată, cu efecte animate unice create de LED-uri RGB adresabile. Placa grafică AMP Extreme AIRO permite utilizatorului să seteze diferite moduri și culori pentru cele 5 zone de iluminare, sus, față, laterale și spate, sau să sincronizeze totul pentru a funcționa ca unul singur. Frumusețea prezenței RGB pe partea superioară este îmbunătățită de un strat irizat și translucid care permite strălucirea căilor de lumină subiacente. Toate tipuriledispune de un header RGB cu 3 pini și un cablu la pachet, astfel încât iluminarea plăcilor grafice ZOTAC GAMING și o bandă LED RGB compatibilă să poată fi sincronizate perfect.

Noul instrument FireStorm

Noul utilitar ZOTAC GAMING FireStorm pentru seria RTX 40 are o interfață de utilizator complet reproiectată, care face ca reglarea fină a GPU-ului să fie o sarcină intuitivă. Noul software oferă o varietate de opțiuni, cum ar fi frecvența ceasului, frecvențele memoriei GPU, tensiunea, viteza ventilatorului, setările curbei ventilatorului, efectele de iluminare SPECTRA RGB și comutarea BIOS cu un singur clic.

DISPONIBILITATE 

Seria ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 va fi disponibilă începând cu 12 aprilie . octombrie 2022, în timp ce seriile ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16GB și RTX 4080 12GB vor fi disponibile de la începutul lunii noiembrie 2022. O garanție de 3 ani, care poate fi extinsă la 5 ani la înregistrare, completează noile plăci ZOTAC GAMING GeForce RTX 40.

Modele planificate pentru lansare :

ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 Trinity OC
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 Trinity  „Pardă MSRP” )

ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16GB Trinity OC
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 16GB Trinity  „Cardă MSRP” )

ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 12GB AMP Extreme AIRO
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 12GB Trinity OC
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 12GB Trinity  „Cardă MSRP” )

Despre ZOTAC GAMING 

În spatele privirii pătrunzătoare a ochilor robotici se află puterea și tehnologia viitoare care umple ego-ul celui neînvins și întărit în luptă. Fondată în 2017, ZOTAC GAMING este mișcarea de pionierat care a apărut din nucleul mărcii ZOTAC cu scopul de a crea hardware-ul de gaming pentru PC de ultimă generație pentru cei care trăiesc pentru a se juca. Este simbolul performanței noastre tehnice și a expertizei în proiectare, care reprezintă mai mult de un deceniu de performanță de precizie și face din ZOTAC GAMING o forță lider dedicată furnizării celei mai bune experiențe de joc pentru PC.